ĐANIJEVA ŽENA OTKRILA ISTINU O NJENOM VANBRAČNOM SINU! Oglasila se nakon priča da ga je pevač usvojio: To nas je povredilo
Foto: Damir Dervišagić

apwel slađane trajković

ĐANIJEVA ŽENA OTKRILA ISTINU O NJENOM VANBRAČNOM SINU! Oglasila se nakon priča da ga je pevač usvojio: To nas je povredilo

Stars -

U prethodnom periodu u medijima je osvanula vest kako je pevač Radiša Trajković Đani usvojio sina svoje supruge Slađane kojeg je ona dobila u vanbračnoj zajednici pre nego što je upoznala pevača.

Kako su godinama uvek imali sjajnu saradnju sa novinarima, Slađana je rešila da stavi tačku na sve priče koje su bile u medijima i da kao majka ispoštuje želju svog sina koji ne bude deo javnog života, te je na sve moguće načine rešila da ga zaštiti.

Đani, Đanijev sin, svadba, Slađana Trajković
foto: Nemanja Nikolić

Ona se javno obratila medijima i tom prilikom otkrila da je priča da je Đani usvojio njenog sina velika neistina.

- Uvek smo moj suprug i ja bili tu za sve medije i više nego korektni i otvoreni za saradnju! Ovoga puta bih zamolila predstavnike sedme sile da iz priča, uglavnom netačnih, izuzmu moga sina Nikolu iz prvog braka - napisala je Slađa pa dodala:

- Moje dete je danas jedan divan mladić, koji ima svoj život i sa kojim imam odličan odnos, ali on jednostavno ne želi da bude deo javnosti. Nije istina da ga je moj suprug Đani usvojio, i ta informacija povredila je sve nas. Nikolin otac je Bogu hvala živ i zdrav i uvek će biti njegov roditelj. Nakon toliko godina, na moju radost uspostvaljen je korektan odonos između svih nas i imamo jednu normalnu komunikaciju.

Radiša Trajković Đani, Slađana Trajković, Beograd na vodi
foto: Nemanja Nikolić, Shutterstock, Ilustracija

Na samom kraju Slađa je uputila molbu svim medijima, da je razumeju kao majku i da ispoštuju privatnost njenog sina iz prvog braka:

- Zato vas, pre svega kao majka, molim da Nikolu izuzemte iz bilo koje medisjke price. Hvala vam na razumevanju.

Kurir/Pink/Preneo: I.L.

Bonus video:

02:22

Đani slavi punoletstvo ćerke Sofije Trajković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track