MILICA PAVLOVIĆ SE RASPLAKALA: Posetila dom za stara lica u kojem je poslednje dane provela njena baka Rada Ovo ju je slomilo
Foto: Petar Aleksić, Privatna Arhiva

ne zaboravlja ih

MILICA PAVLOVIĆ SE RASPLAKALA: Posetila dom za stara lica u kojem je poslednje dane provela njena baka Rada Ovo ju je slomilo

Stars -

Milica Pavlović posetila je gerontološki centar u Beogradu u kojem je poslednje dve godine života provela njena baka Rada. Nju je pevačica tu dovela iz sela kako bi joj bila bliže i kako bi znala da je u svakom trenutku zbrinuta.

Budući da je često odlazila u pomenuti dom, Milica je tamo upoznala i ostale korisnike koji su se družili sa njenom bakom, a da ih nije zaboravila potvrđuje i to što je već nekako postalo tradicija da za Uskrs poseti ovu ustanovu i ulepša dan najstarijima.

Milica Pavlović
foto: Privatna arhiva

Izuzetak nije ni ova godina, pa je tako Milica posetila dom u okviru praznika i obezbedila veliku količinu najraznovrsnije hrane.

Ono što je posebno zanimljivo jeste što najstariji nisu zaboravili njene posete, pa su rešili da ovog puta oni nju iznenade. Oni su pripremili poseban program - oformili su hor koji je otpevao nekoliko pesama, a pevačicu je posebno dotakla numera “Za moju Milicu”, pa nije mogla da sakrije suze.

Dok je hor pevao pomenutu pesmu koju su njoj posvetili, Milica je plesala i rukama brisala suze koje nije mogla da zadrži.

03:27

Milica Pavlović provela nekoliko sati sa najstarijima u gerontološkom centru

Pavlovićeva je provela nekoliko sati u druženju sa najstarijima, koji su imali želju da sa njom pričaju, smeju se, ispričaju joj neke anegdote, sećanja na njenu baku Radu, ali i da zaigraju kolo.

- Mene za ovaj dom vežu mnoge uspomene i sećanja. Nekada sam dolazila i po nekoliko puta nedeljno kako bih videla svoju baku, pa sam upoznala mnogo predivnih ljudi. Zato im se stalno vraćam, volim da ih obiđem, posebno za praznike, jer se oni raduju kao deca i toplo mi je oko srca kad vidim njihove iskrene osmehe i radost što mislimo na njih - rekla je Pavlovićeva prošle godine.

Milica Pavlović
foto: Privatna arhiva

Milica nikada nije krila da je u životu bila najvezanija za baku i deku, te da je odrasla sa njima i da su oni u njenom životu imali ulogu roditelja.

Milica Pavlović
foto: Printscreen

Smrt deke Vladimira, a zatim i bake Rade je veoma povredila popularnu pevačicu i u nekoliko navrata je isticala da je to njena bolna tačka, te da je teško podnela njihovu smrt i suočavanje sa tim da ih više nema.

Bonus video:

00:57

Milica Pavlović izjava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja