OVO JE KUMA MILICE KEMEZ KOJA JE ISKEŠIRALA 10.000 EVRA KAO SVADBENI POKLON! Jako je atraktivna, a tek da čujete čime se bavi FOTO
Foto: Petar Aleksić, Shutterstock

bacila kišu para usred sale

OVO JE KUMA MILICE KEMEZ KOJA JE ISKEŠIRALA 10.000 EVRA KAO SVADBENI POKLON! Jako je atraktivna, a tek da čujete čime se bavi FOTO

Stars -

Milica Kemez i Bora Santana venčali su se juče, a slavlje je organizovana u jednom prestoničkom restoranu.

Na njihovoj svadbi su bile mnoge poznate ličnosti, a većina njih je bivšim zadrugarima poklonila koverte sa novcem.

Bora Santana, svadba, Milica Kemez
foto: Petar Aleksić

Svi su bili veseli i atmosfera je bila na samom vrhuncu gotovo čitavo veselje, a Miličina kuma pobrala je simpatije prisutnih.

Milica Kemez
foto: Printskrin/Instagram

Naime, dok je mlada bacala bidermajer, kuma je stajala pored nje sa gomilom novčanica u rukama.

Sav taj novac bacila je među zvanice, a najbrži su uspeli da uhvate nekoliko stotina evra. Pored toga, kuma je držala veliku srpsku zastavu koja se vijorila tokom čitavog događaja.

Lidija Veselinović
foto: Printscreen Instagram

Bila je odevena u dugu crnu haljinu koja se vuče po podu, a isticala se po dubokom dekolteu i providnom delu ispod grudi.

Ono što je najviše privuklo pažnju javnosti jeste Borina izjava da im je upravo ona poklonila 10.000 evra.

Izrazito je visoka, a na njenom Instagram profilu može se primetiti da se bavi modelingom i manekenstvom. Slike iz luksuznih rizortova krase njene društvene mreže, te možemo zaključiti da za nju suma od 10.000 evra koju je dala na dar svojim kumovima i nije tako veliki izdatak.

Oglasio se Bora Santana nakon navoda da je tražio pare od gostiju

- Želim, a i primoran sam da stavim tačku na priče koje su se pojavile u medijima da sam svadbu napravio na kompenzaciju. Kompletno veselje sam uredno platio: od restorana, vile u kojoj smo sklopili građanski brak, keterniga, kamermana, venčanice, mog odela, sva sam pošteno platio. Muzika jeste moj život, a kolege sa estrade su došle iz srca i ispoštovali suprugu i mene. Nisam mogao ni da pretpostavim koliko su mi veliki prijatelji. Takođe moja familija, prijatelji, ma svi dobri ljudi koji su bili. Zahvaljujem se Slađi Alegro, Jani Todorović, Bađiju, Zorani Mićanović, Borku Radivojeviću, Milici Jokić, Sandri Rešić, Caciju, Ljubi Aličiću, Jovani Tipšin, Slobi Radanoviću, Zlati Petrović, Sari Reljić, Milanu Petković, takođe i mom velikom prijatelju Zvonku Grujiću - počeo je izlaganje novopečeni mladoženja za Kurir.

Bora Santana, Milica Kemez
foto: Petar Aleksić, Shutterstock

- Nikada nijednog gosta nisam uslovio da donesu ljubičastu. Da sam uslovljavao ne bi mi onda stavili po 1.000 evra i više u koverte, nego 500. Samo kuma od moje Milice je iskeširala preko 10.000 evra kao poklon mladencima. To su sve naši prijatelji koji su nas ispoštovali iz srca. Mnogo mi je drago što su svi koje sam pozvao došli na veselje, a posebno što sam krunisao Borka Radivojevića - poručio je on za Kurir.

Kurir.rs/Srbija danas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track