"NAKON DVE GODINE SAM SUDSKIM PUTEM DOBILA PRAVO DA UĐEM U STAN U BEOGRADU" Nikolina Pišek se obratila Grofu: Veselim ti se...
Foto: Nenad Kostić

oglašavanje

"NAKON DVE GODINE SAM SUDSKIM PUTEM DOBILA PRAVO DA UĐEM U STAN U BEOGRADU" Nikolina Pišek se obratila Grofu: Veselim ti se...

Stars -

Nikolina Pišek je obavestila svoje pratioce da joj naredni period neće biti lak.

Naime, ona je najavila da ulazi u svoj novi životni prostor, te je sa fanovima podelila delić onoga kako će sve izgledati.

Ipak, čini se da je najveću pažnju skrenula njena objava i javno obraćanje Miši Grofu. Ona je najavila da će nakon dve godine konačno ući u stan u kom je živela deset godina sa ćerkom.

- Očekujem jedan odlazak u Beograd zbog mojih podjednako dragih neprijatelja jer sam nakon dve godine sudskim putem ishodovala po prvi put pravo na ulazak u stan u kom smo živele Una i ja deset godina! Verovatno je prazan, ali to ćemo videti u četvrtak. Podeliću s vama sve, pa i snimke kako je stan izgledao pre dve godine. Veselim se susretu sa svim dragim neprijateljima, deda Miša i lanamatea alijas Lana Janković - vidimo se! Veselim vam se svima! Poljubac i držite nam fige, dragi ljudi - zaključila je ona.

Bonus video:

00:16

Nikolina Pišek se useljava u pametnu vilu u Zagrebu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track