DŽEJLA RAMOVIĆ JE PRAVA PRIRODNA LEPOTICA, A KADA JOJ VIDITE MAMU BIĆETE JOŠ VIŠE ODUŠEVLJENI! Rastura kako izgleda u 5. DECENIJI
Foto: Printscreen

neverovatno

DŽEJLA RAMOVIĆ JE PRAVA PRIRODNA LEPOTICA, A KADA JOJ VIDITE MAMU BIĆETE JOŠ VIŠE ODUŠEVLJENI! Rastura kako izgleda u 5. DECENIJI

Stars -

Pop pevačica Džejla Ramović ističe se kako svojim glasom tako i svojom lepotom, a kako ona i sama rekla više puta lepotu je nasledila od majke, a glas od oca.

Pevačica Džejla Ramović svoju karijeru gradi daleko od skandala, a trudi se da privatan život sačuva daleko od očiju javnosti.

Njena porodica ne voli da se javno eksponira, a nekoliko puta su se pojavili kao podrška dok se Džejla učestvovala u takmičenju "Zvezde Granda".

Pored glasa, Džejla pleni i lepotom, a mnogi smatraju da je izgled nasledila upravo od svoje majke Edite Ramović. Edita je oduvek je svojom lepotom i mladalačkim izgledom privlačila pažnju javnosti, te je na Instagramu prati više od 30.000 ljudi.

Ona na svom profilu nererko objavljuje fotografije sa ćerkama, Lejlom, Džejlom i Šejlom, a često ume da podeli i modne savete damama.

Džejla Ramović
foto: Printscreen

Pratioci su oduševljeni njenim stilom, a neretko su u čudu da Edita izgleda tako vitko u petoj deceniji nakon tri porođaja.

Kurir / Informer / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

00:22

Džejla Ramović u Crnoj Gori drugu noć posle Nove godine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track