SANDRA AFRIKA NE PRESTAJE DA ŠOKIRA! Bivša drugarica joj spavala sa dečkom, a ona JAVNO PORUČILA: Poslaću joj...
Foto: Ana Paunković

jedna je od najatraktivnijih na estradi

SANDRA AFRIKA NE PRESTAJE DA ŠOKIRA! Bivša drugarica joj spavala sa dečkom, a ona JAVNO PORUČILA: Poslaću joj...

Stars -

Pevačica Sandra Afrika jedna je od najatraktivnijih na estradi, te je vrlo poželjna među jačim polom, a sada je otkrila da li je ikada bila prevarena.

Pevačica je uhvaćena kako otvara šampanjac, pa otkrila koji je povod za slavlje.

Sandra Afrika
foto: Milica Stanojević

- Povodom "Drugarice spavajte s njim", živeli! - kroz smeh je poručila Sandra, pa otkrila da li je joj drugarica spavala sa dečkom ili nekim njoj bliskim.

- Naravno da jeste, ali to nema veze. Lepo u pesmi kaže: "Koja se probudi sa njim, ja poslaću joj piće". Normalno, bez problema ću poslati - rekla je ona.

Inače, Sandra Afrika vredno je radila na novom albumu koji će uskoro ugledati svetlost dana, a u razgovoru za Kurir je otkrila da se oko jedne pesme naročito namučila.

Sandra Afrika
foto: Printscreen/Ami G show

- Namučila sam oko jedne pesme na albumu, jer je sve bilo problem. U pitanju je "Azis i Glorija", jako popularna pesma, kao kod nas što su "Jorgovani". Bukvalno dvadeset godina niko nije mogao da je kupi i da uzme autorska prava od naših pevača, a zvali su mnogi. Ja sam dobila jer sam nazvala taj dan i dva dana je trebalo da istekne taj ugovor. Vi ne znate šta se sve izdešavalo u ta dva dana. Još neke moje kolege su zvale kad su čule da sam ja zvala i onda su mnogi potrčali i oni da je kupe. Na kraju sam je ja dobila - rekla je Sandra za Kurir.

kurir.rs/telegraf

Bonus video:

05:51

Sandra Afrika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja