MARKO MILJKOVIĆ PUŠTEN IZ PRITVORA! Nakon 6 SATI saslušanja poručio: "Idem svojim curicama..."
Foto: Nenad Kostić

MARKO MILJKOVIĆ PUŠTEN IZ PRITVORA! Nakon 6 SATI saslušanja poručio: "Idem svojim curicama..."

Stars -

Marko Miljković proveo je 48 sati u pritvoru zbog žestokog sukoba sa komšijom ali i pripadnicima policije.

Naime, bivši rijaliti učesnik i suprug Lune Đogani, juče je priveden zbog narušavanja javnog reda i mira, nakon žestoke svađe sa komšijama. On je nešto posle 19 sati u pratnji policije, s lisicama na rukama, doveden u Urgentni centar gde je urlao, nakon čega je pregledan i u bolnici "Laza Lazarević".

1 / 7 Foto: Preentscreen

Miljković je danas u pratnji policije doveden u Treće osnovno tužilaštvo, a nakon nekoliko sati saslušanja izašao je vidno neraspoložen za razgovor sa medijima.

Marko Miljković
foto: Nenad Kostić

- Upravo su me pustili, sud radi svoj posao. Tri dana sam u istoj garderobi i sada idem svojim curicama. Mnogo mi nedostaju. Biće vremena za komentarisanje - izjavio je Marko i otišao u prvi obližnji kafić sa advokatom.

01:13

Marko Miljković pušten iz pritvora

Podsetimo, komšije sa sprata iznad, neko vreme su kako Miljković tvrdi pomije bacali po njegovoj terasi i uprkos svim upozorenjima, nisu imali nameru da to promene. Nakon neuspešnih pokušaja da zaustavi ponašanje komšija, Marko je kupio 60 jaja i lično bacao na njihov balkon nakon čega je usledio i obračun sa policijom.

Bonus video:

00:06

Marko Miljković u čekaonici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track