"KAD BI PRIJA I JA SELE UZ DVE RAKIJE I DVA PIVA..." Barbara Bobak progovorila o koleginici pa otkrila ko ulaže u njenu karijeru!
Foto: Nikola Šegan

iskrena

"KAD BI PRIJA I JA SELE UZ DVE RAKIJE I DVA PIVA..." Barbara Bobak progovorila o koleginici pa otkrila ko ulaže u njenu karijeru!

Stars -

Barbara Bobak objavila je drugi deo albuma "Barbarizam" sa pet novih pesama, a sad je govorila o poslovnim planovima, ženskim prijateljstvima na estradi i svom ljubavnom životu.

Pevačica je ponosna na sebe i svoj tim, veoma je srećna i zadovoljna saradnicima.

Barbara Bobak
foto: Nikola Šegan

Na pitanje koliko to sve košta, Barbara kaže, da u nju ulažu producenti.

- Po mom ugovoru, pesme i spotove finansiraju moji producenti, ja ulažem u neke druge stvari. Generalno nisam nešto prokleta na pare, nit su me nešto interesovale. Volim pare u smislu slobode da mogu da radim šta želim i kad želim, ali da se nešto preterano opterećujem stvarima koje novac donosi ne. Mnogo mi je draže da poklanjam, mojoj porodici, prijateljima, da ih usrećujem, nego da kupujem nešto sebi - kaže Barbara.

Iako njeni roditelji priželjkuju zeta i unuče kako bi Barbra zaokružila svoj uspeh na svim poljima, ona kroz smeh kaže:

- Sorry, ništa od toga neko vreme! Nemam vremena, niti me ljubav nešto interesuje trenutno. Sviđa mi se moj život kakav je sada, evo s društvom sam pre neko veče igrala žmurke i ćorave bake... Kad nisam s društvom onda sam na svirkama, zabavan mi je život, a mislim da ljubav treba i da se desi. Ne mogu ja sad da odem i da je uberem s grane - priča Bobakova.

Priznaje da nije brzopleta i da će njen budući izabranik morati da prođe kroz "skener" najpre njen, zatim njenog društva, pa će na kraju i mama i tata morati da ga odobre.

Aleksandra Prijović
foto: Petar Cikač

Među prvima joj je na novom albumu čestitala Aleksandra Prijović.

- Pesma "Haos" se zvala "Ekstrem" i onda dok smo sedeli i slušali Filip je rekao što ne stavite "Haos" i tako je i bilo. Eto Filip je učestvovao u stvaranju ove pesme, Aleksandra me je podržala. Generalno sam zahvalana svim koleginicama sve su me lepo prihvatile, o svima njima imam samo reči hvale. Baš vlada lepa ženska energija - ispričala je pevačica.

Barbara je zatim progovorila i o mogućim duetima i konstatovala da za to najpre treba dobra pesma, a na opasku novinara da bi ona i Aleksandra Prijović uz dva piva napravile najbolju pesmu, ona se nasmejala i dodala:

- Tako je, uz dve rakije i dva piva kad bi sele, i rekle Filipe ti sedi tu, Deki ti za klavijaturu, sigurno bi napravili nešto sjajno. Aleksandra, čula si plan - našalila se Barbara.

Kurir/Informer/Preneo: I.L.

Bonus video:

01:35

SRAM TE BILO, KAKO MOŽEŠ TO DA SNIMIŠ?! Barabara Bobak o kolegama čije je pesme obradila: Uglavnom reaguju NA DVA NAČINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track