FAJT U NAJAVI! Prvi susret Dare Bubamare i Slobe nakon pljuvanja oko pesme: ŠOK!
Foto: Printscreen/TV Pink, Nemanja Nikolić

SKANDAL DOBIJA NOVI EPILOG!

FAJT U NAJAVI! Prvi susret Dare Bubamare i Slobe nakon pljuvanja oko pesme: ŠOK!

Stars -

Sloba Radanović i Dara Bubamara nedavno su se sukobili oko njegove pesme koja se nalazi na pevačevom novom albumu. Naime, spornu numeru "Infarkt moje duše", Dara je pre nekoliko godina snimila sa Željkom Nikolićem, te je ostala šokirana kada je istu videla na albumu svog kolege.

Njen tim je prvobitno najavio tužbu protiv kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, a potom, ovu pesmu prijavio. Numera je bila obrisana sa Jutjuba zbog autorskih prava. Sloba je, nakon toga uzvratio udarac i ponovo objavio spornu pesmu i to dok je pevačica gostovala u Amidži šou i govorila o "krađi".

Sloba Radanović, Dara Bubamara
foto: Printscreen/TV Pink, Nemanja Nikolić

Ipak, tu nije kraj drame. Naime, ljuti suparnici će se uskoro imati prvi susret posle javnog pljuvanja koje je trajalo nedeljama, i to kada budu nastupali na istom mestu, te možemo samo nagađati kako će situacija između bivših prijatelja i dobrih kolega odvijati na trgu u Žitištu.

Dara Bubamara
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Dara je i kompozitora Gorana Raleta Ratkovića optužila za krađu numere, te mu se tada javno obratila.

Sloba Radanović, Dara Bubamara
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

- Poštovanje gospodine Ratkoviću, zamoliću Vas da se javite u vezi sa izvođačkim pravima za Vašu kompoziciju "Infarkt duše", koja će po najavama od sutradan biti duplo izvedena, od strane drugog izvođača. Izvođačka prava kao i distribucija i legalno zastupništvo nad izdanjem pripadaju firmi Digital Minds iz Atine i Londona, a ja kao predstavnik biću prinuđen u slučaju da ovi odnosi ne budu rešeni mirnim putem pokrenem sporove preko nadležnog Međunarodnog suda u Londonu (u ime i za račun Željka Nikolića i Radojke Adžic - Dare Bubamare). Nadam se da ćemo u cilju dobrih poslovnih običaja ovo rešiti bez intervencije pravnih institucija. Srdačan pozdrav - piše u poruci koja je poslata Goranu.

Bonus video:

00:46

U ovom luksuzu odmara Dara Bubamara

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track