POTRESNE SCENE ISPRED DOMA GDE JE PREMINUO CIPKIN MUŽ! U dvorištu kola Hitne pomoći, dve umrlice na kapiji, muk i tišina RAZARAJU
Foto: Kurir, Printscreen/Instagram, Printscreen/N&G Bakery

tuga

POTRESNE SCENE ISPRED DOMA GDE JE PREMINUO CIPKIN MUŽ! U dvorištu kola Hitne pomoći, dve umrlice na kapiji, muk i tišina RAZARAJU

Stars -

Nebojša Jarin Stojićević, muž pevačice Aleksandre Tadić Cipke, biće sahranjen danas, 17. maja, na groblju u Gornjoj Vranjskoj u 14 časova.

Opelo će se održati u 13 časova u porodičnoj kući. Kako su saopštili i njegovi bližnji, Jarin je iznenada preminuo juče, 16. maja, u 52. godini života.

Ispred porodične kuće od rane zore pristižu prijatelji, familija, komšije, da izjave saučešće zbog smrti biznimena, koji je iznenada preminuo.

Aleksandra Tadić Čipka
foto: Kurir

Ono što smo mogli da primetimo jeste da muk i tišina razaraju, a u vazduhu se tuga sve vreme osećala. Kola Hitne pomoći su parkirana u dvorištu porodične kuće, u kojoj, kako saznajemo žive, majka i brat, s obzirom da je i otac Nebojše, preminuo pre mesec dana.

U dvorištu se okupilo na desetine ožalošćenih ljudi, a pevačica se do sada nijednom nije oglasila povodom tragedije.

Aleksandra Tadić Cipka
foto: Kurir

Podsetimo, navodi se da je muž naše pevačice izdahnuo u Šapcu, od posledica infarkta, a sa Cipkom je u ljubavi bio duže od jedne decenije.

Bonus video:

05:35

STARS EP304

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track