MIŠA GROF ZA KURIR TELEVIZIJU O NIKOLINI PIŠEK: "Ona je iz Hrvatske a ovde njena imovina? U stanu je njena samo GARDEROBA" (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

ekskluzivno

MIŠA GROF ZA KURIR TELEVIZIJU O NIKOLINI PIŠEK: "Ona je iz Hrvatske a ovde njena imovina? U stanu je njena samo GARDEROBA" (VIDEO)

Stars -

Ispred stana na Vračaru oko čijeg vlasništva se spore Nikolina Pišek i njen svekar Miša Grof novinarka Kurira Teodora Borozan razgovarala je upravo sa ocem preminulog Nikolininog supruga.

Na pitanje da li tačno da je Nikolini zabranio ulaz u stan odgovorio je odrično:

Teodora Borozan
foto: Kurir Televizija

- Pa ko joj brani? Ona se nije ni pojavila. Evo, hoćete vi da uđete, sve da prođete, da vidite. Ja tog dana kad je rekla, nisam znao da će doći. Niko nije znao, a ona nije ni došla nego je poslala ljude. Ne postoji nikakvo odobrenje, nikako. Oni bi mi javili telefonom, ja bih je sačekao. Onda je rekla za četvrtak i mi smo je čekali.

Kada se pomenula tema spornog vlasništva nad stanom najpre se iznenadio, a onda rekao:

- To je mog oca sve. Znači moje. Ja ne razumem. Kako njena imovina?! Ona je iz Hrvatske, a ovde njena imovina? Koje su to stvari koje ona treba da zapleni i zašto su advokati bili tu? Koje stvari? Tu postoji u stanu njena garderoba i ništa više.

03:08

MIŠA GROF UŽIVO ZA KURIR O NIKOLINI PIŠEK: Zbog nje dve godine ne viđam dete! Njegova reakcija na pitanje čiji je stan govori SVE!

Poručio je da nema potreba da Nikolina dolazi sa policijom već da slobodno može da dođe sama:

- Pa ne treba njoj policija, neka dođe sama da vidim dete. Kakva policija, zašto? Nema potrebe. Da li nju neko maltretira i uznemirava? Ona me je blokirala, ne mogu da je čujem, ne mogu da vidim unuku dve godine. Kako da je pozovem? Pozovite ih vi, nek' dođu.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track