8 SPAVAĆIH SOBA, 11 KUPATILA, BIOSKOP, BAZEN... Jelena Janković živi s mužem i ćerkom u LUKS VILI u San Dijegu! PENZIJA IZ SNOVA
Foto: Screenshot

Saznajemo

8 SPAVAĆIH SOBA, 11 KUPATILA, BIOSKOP, BAZEN... Jelena Janković živi s mužem i ćerkom u LUKS VILI u San Dijegu! PENZIJA IZ SNOVA

Stars -

Bivša teniserka Jelena Janković se s mužem Brankom Barcem i ćerkom preselila u Ameriku, gde ima kuću, saznaje Kurir. Proslavljena sportistkinja odlučila je da napusti Beograd i da uživa u mestu Rančo Santa Fe u blizini San Dijega, gde ima vilu.

Ona je urađena u mediteranskom stilu, a prostire se na 1.500 kvadrata. Ta oaza mira ima osam spavaćih soba, 11 kupatila, bilijar salu, bazen, teretanu, teniski teren, saunu, salu za masažu, bioskop i vinski podrum sa 1.500 boca. Iako je pre nekoliko godina Jelena planirala da je proda, od toga je po svemu sudeći odustala.

Ona je maksimalno posvećena podizanju deteta i privatnom biznisu, a u svemu ima pomoć i podršku supruga, koji je češće na relaciji Amerika-Srbija zbog svojih poslovnih obaveza.

Jelena Janković
foto: Privatna Arhiva

Otkako se porodila, Jelena je promenila način života, o čemu je govorila za medije u Sloveniji, kad se i poslednji put javno oglasila:

- Lepo je u penziji. Već tri godine sam majka, živim mirnim životom. Udaljila sam se od medija, želim da imam privatnost. Kad sam igrala, bilo je drugačije. Biti broj jedan na svetu je najviše što neko u tenisu može da postigne. Sanjala sam to kao dete. Biti najbolji je veliki podvig, dok grend slem može da osvoji i 50. ili 100. teniserka na listi - rekla je ona tada.

Jelena Janković, San Dijego, kuća
foto: Pritnscreen/Instagram

Podsetimo, Jelena i Branko su se upoznali slučajno početkom 2020. godine. Ona je otišla u jednu privatnu kliniku da se testira na koronu, gde ga je i srela. Taj susret je za oboje bio fatalan, jer se rodila ljubav na prvi pogled. Da su zajedno, niko nije znao, ali razotkrio ih je Kurir kad je objavio da je Jelena u drugom stanju.

Jelena Janković, San Dijego, kuća
foto: Pritnscreen/Instagram

Jelenin suprug je doktorirao medicinske nauke 2018. godine, a zaposlen je kao specijalista interne medicine - reumatolog. Na zvaničnom sajtu može se pročitati da je odbranio doktorat na temu "Uloga seksualnih steroidnih hormona u akutnom infarktu miokarda kod muškaraca starijih od 40 godina". U više navrata smo pokušali da stupimo u kontakt s Jelenom i njenim suprugom na brojeve telefona poznate redakciji, ali oni nisu odgovarali na pozive.

06:37

Aco Pejović 1

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track