"IDEM NA TERAPIJE" Aleksandra Mladenović progovorila o udesu! Čula se i sa koleginicom kojoj je preminuo muž: Loše je...
Foto: Mlica Stanojevic

"IDEM NA TERAPIJE" Aleksandra Mladenović progovorila o udesu! Čula se i sa koleginicom kojoj je preminuo muž: Loše je...

Stars -

Aleksandra Mladenović nakon romantičnog putovanja sa svojim novim dečkom na Maldivima, stigla je u Beograd kako ne bi propustila rođendansko slavlje njene drugarice Katarine Grujić.

Pevačica je progovorila i o nedavnoj saobraćajnoj nesreći koju je imala u Beogradu kada se zakucala u autobus u naselju u kom živi, ali i o tragediji koja je zadesila njenu koleginicu Aleksandru Tadić Cipku koja je ostala bez svog supruga.

Andreana čekić, Aleksandra Mladenović
foto: Mlica Stanojevic

- Izjavila sam joj saučešće, ne postoji ta reč koja nju može da uteši. Ostala je bez voljene osobe. Čule smo se, loše se oseća. Odgovorila mi je posle par dana, ovim putem jojn šaljem ljubav i podršku. Baš velika tragedija. Planirali su potomstvo, samo ona zna kako joj je - rekla je Aleksandra a onda se na šaljiv način dotakla i saobraćajne nesreće koja joj se desila nedavno.

- Prođi sa mnom kroz crveno. Hvala Bogu da sam ostala zdrava, bilo je jezivo, sad se bojim da vozim, proćiće. To je ostalo iza mene. Idem na terapije, ali sve je dobro. Ja sam na slikama videla auto, ne sećam se ničega. Bio je veliki šok, ali to je škola. Hvala Bogu da sam ostala živa - rekla je pevačica.

05:04

Aleksandra Mladenović

Bonus video:

04:07

Mia Borisavljević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja