"SVA SAM UPEGLANA, IZBOTOKSIRANA, NAPRED-NAZAD SVE" Anči pričala da je OSIGURALA sve što je operisala, a onda ŠOK priznanje
Foto: Printscreen

šala

"SVA SAM UPEGLANA, IZBOTOKSIRANA, NAPRED-NAZAD SVE" Anči pričala da je OSIGURALA sve što je operisala, a onda ŠOK priznanje

Stars -

Andrijana Anči Dabetić, bivša mis Jugoslavije i pevačica, izjavom da je osigurala sve što je operisala izazvala je veliku pažnju.

- Minić jeste bio moj zaštitni znak, ali naravno i Sneki i Brena imaju dobre noge. Tada kada sam bila mlada je priličilo da noge budu u prvom planu. Ja se uvek vraćam minićima, zašto da ne. Noge su dobre i dalje, a i osigurane. Sve što sam operisala, to sam i osigurala, imam strano osiguranje - rekla je Anči svojevremeno za Grand, kad je priznala da je radila botoks, ali i druge estetske operacije koje je osigurala.

Andrijana Anči Dabetić
foto: Privantna arhiva

- Pa vidi se da sam sva upeglana, izbotoksirana, napred nazad sve – dodala je Anči tada.

Međutim, pustila je Anči da se tako misli, a onda je kod novinara Ivana Gajića šokitala sve kada je na njegovo pitanje šta je sve operisala rekla: Ništa!

- To je bila šala, jer kako to da sam ja jedina neoperisana među tolikim operisanima. Rešila sam da se našalim da sam sve svoje operacije osigurala, a nisam imala nijednu, mada razmišljam da uradim bore smejalice - rekla je Anči u Pulsu Srbije na Kurir televiziji.

Ona je izjavila da voli da stari prirodno i da bi sve devojke koje učestvuju u izboru za mis trebalo da budu prirodne.

- Ja volim prirodno i lepo da starim. Slavim 30 godina karijere, a kažu mi da izgledam kao da imam 20. Prija kad ti neko da 10 godina manje. Mladost je lepa po sebi i mislim bi cure na svakom izboru za mis trebalo da budu prirodne.

Bonus video:

01:55

REPER KOJI JE OBRADIO SVEČANE BELE KOŠULJE! Ikca pozvala Anica Dobra: Ona je žena MANGUP! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja