ON JE REKORDER NA ESTRADI! Glumac se ženio 4 PUTA, drugi brak mu trajao samo 15 dana, a sad uživa sa 30 GODINA MLAĐOM Beograđankom
Foto: Dragana Udovičić

zavodnik

ON JE REKORDER NA ESTRADI! Glumac se ženio 4 PUTA, drugi brak mu trajao samo 15 dana, a sad uživa sa 30 GODINA MLAĐOM Beograđankom

Stars -

Na listi najkraćih razvoda definitivno zaslužuje da se pronađe glumac i pevač Frano Lasić. U braku je izdržao 15 dana, a nakon toga mu se izgleda usladilo da izgovara sudbonosno “da”.

Frano Lasić se četiri puta ženio, a sigurnu luku je našao pored svoje izabranice Milene, Beograđanke, koja je mlađa od njega 30 godina.

Posle prvog propalog braka sa Majom Nikšić sa kojom ima sina Janka, glumac se 1983. godine oženio Ljiljanom iz Beograda, a taj brak je trajao samo 15 dana.

Frano Lasić
foto: Nemanja Nikolić

Nakon razvoda, Frano je dugo oklevao da li da stane pred matičara, a onda je deset godina kasnije stupio u brak sa manekenkom Živom Stupink, sa kojom ima dvoje dece.

Međutim, s obzirom na to da je i taj brak propao, Milena je, po svemu sudeći glumčev konačan izbor, bez obrzira na razliku u godinama.

Frano Lasić, Milena Lasić
foto: Nemanja Nikolić

Lasić je jednom prilikom otkrio i kako je osvojio lepu Beograđanku.

Trudio sam se da osvojim Milenu, jer sam uvideo da je jedna kvalitetna, draga i lepa osoba u pitanju. Puno priče, upoznavanja, druženja. Harmonija u braku se održava nekim zajedničkim dogovorima, oko svih bitnih životnih stvari.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

01:57

FRANO I MILENA LASIĆ U PROVODU: Za Kurir televiziju otkrili kako se snalaze u roditeljstvu i ko im čuva sina!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track