VESNA ZMIJANAC KONAČNO PRIZNALA! Ovo je istina o njenoj LJUBANOJ VEZI sa Ninom Rešićem: "Nisam ga spominjala jer..."
Foto: Adria Media TV

VESNA ZMIJANAC KONAČNO PRIZNALA! Ovo je istina o njenoj LJUBANOJ VEZI sa Ninom Rešićem: "Nisam ga spominjala jer..."

Stars -

Pevačica Vesna Zmijanac važila je za najlepšu pevačicu bivše Jugoslavije. Njen ljubavni život oduvek je zanimao javnost, a u mladosti su je spajali sa mnogim kolegama.

Jedan od njih bio je i pevač Nino Rešić. Njegova ćerka Sandra nedavno je istakla da je Vesna bila njegova najveća ljubav, a ona je sada konačno priznala da li su bili više od prijatelja.

06:02

Vesna Zmijanac o vezi sa Ninom Resicem

- Pa ne znam, jesam valjda, ako oni tako kažu. Mi smo se družili dosta dugo. Volela sam sa njim da se družim, on je bio dobar pevač. Imao je neke svoje bubice. Bio mi je drag - kazala nam je ona, pa otkrila zbog čega ga nije spomenula u svojoj knjizi:

- Mnoge nisam spomenula. Pomenula sam ozbiljne veze, a to sa njim nije bila baš veza - rekla je ona i izjavila da nije bila svesna činjenice da je smatrana simbolom lepote, kao i toga koliko je kolega bilo zaljubljeno u nju.

- Nisam bila svesna toga, ali nije mi žao. Bilo bi to bezveze, jer oni koji su svesni su i arogantni. Čim mislite da ste veliki, to znači da niste - priznaje pevašica za Kurir.

Ostatak intervjua možete pogledati u videu iznad.

Bonus video:

02:34

Sandra Afrika daje bakšiš Vesni Zmijanac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track