SAMO JEDAN AUTOMOBIL ŠERIFA KONJEVIĆA VREDI PREKO 100.000€! Njegov vozni park će vas ostaviti bez teksta: Evo šta još POSEDUJE
Foto: Marko Jović

BOGATSVO O KOJEM MNOGI SANJAJU

SAMO JEDAN AUTOMOBIL ŠERIFA KONJEVIĆA VREDI PREKO 100.000€! Njegov vozni park će vas ostaviti bez teksta: Evo šta još POSEDUJE

Stars -

Pevač Šerif Konjević poznat je u javnosti kao skroman čovek, ali pored brojnih nekretnina koje poseduje, ne štedi ni kada su automobili u pitanju.

Šerif je veliki ljubitelj skupocenih četvorotočkaša, a kada je ekipa Kurira svojevremeno bila u poseti pevaču, on nam je rekao da sve to ne bi bilo tu da nije bilo publike koja ga poštuje i ceni više od četiri decenije.

Samo jedan automobil vredi preko sto hiljada evra

Šerif Konjević
foto: Dragan Kadić

Pevač najviše preferira džip marke „Mercedes“ G klase koji vozi kada ide na nastupe i snimanja emisija, a osim ovog automobila, u svom vasništvu ima još nekoliko luks mašina iste marke i procenjuje se da njegov vozni park vredi nekoliko stotina hiljada evra.

Šerif Konjević
foto: Kurir televizija

Podsetimo, Šerif Konjević je nedavno, ekipi Kurira otvorio vrata svog doma u Sarajevu u najluksuznijem naselju Ilidži, a tada je u iskrenom intervjuu progovorio o raznim detaljima iz svog privatnog života.

Inače, pevač važi za jednog od "kraljeva bakšiša", koji svojim glasom već decenijama uveseljava, ali i tera na suze ljude.

Bonus video:

00:44

Čuveni Šerif raspametio sve u restoranu “Dva Jelena”

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track