"TONI ĆE BITI SAHRANJEN PORED RODITELJA U BOJNIKU!" Još se čeka obdukcija Montanovog tela, prijatelj otkriva POTRESNE DETALJE
Foto: Dragana Udovičić

TUŽNO

"TONI ĆE BITI SAHRANJEN PORED RODITELJA U BOJNIKU!" Još se čeka obdukcija Montanovog tela, prijatelj otkriva POTRESNE DETALJE

Stars -

Velibor Miljković, poznatiji kao Toni Montano pronađen je mrtav, 22. maja, u svom stanu u Beogradu.

Kako saznajemo, njegovo telo se još uvek nalazi na Institutu za sudsku medicinu, gde se čeka da bude završena obdukcija tela. Čim se utvrdi uzrok njegove iznenadne smrti, biće sahranjen u rodnom mestu svojih roditelja u Bojniku, kod Leskovca.

Toni Montano
foto: Petar Aleksić, Youtube

Ovu informaciju potvrdio nam je i njegov diskograf i pablišer, ali i najbolji prijatelj Veselin Veselinović.

- Sačekala su ga mnoga razočarenja i veliki gubitak. On je sada želeo da se bavi muzikom, ali ne i da bude poznat. Na kraju je, kao pravi roker, umro sam. Upravo pokučavam da dobijem njegovu sestru. Sahrana će se održati u Bojniku, gde su sahranjeni njegovi roditelji, ali bi trebalo da od nje saznam dalje detalje - rekao nam je Veselin.

Toni Montano, Velibor Miljković
foto: Dragana Udovičić

Podsetimo, poslednju poruku Toniju napisala je Anastasija, koja je agent za nekretnine, a za Kurir je otkrila da se našla ispred vrata stana kada je došla policija.

- Ja sam zvala policiju. Bila sam ispred stana kada su ga zatekli i to u užasnom stanju. Verovatno je pre nekoliko dana preminuo - rekla je Anastasija za Kurir.

Toni Montano
foto: Petar Aleksić, Dado Đilas

Kurir.rs

Bonus video:

00:34

Sceniranje Ćustić 28.05.2023.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track