"PLAKALA SAM ČITAVU NOĆ" Nikolina Kovač o ljubavnom životu, otkrila nepoznate detalje: "Tada nisam videla ni jednu manu"
Foto: Damir Dervišagić

"PLAKALA SAM ČITAVU NOĆ" Nikolina Kovač o ljubavnom životu, otkrila nepoznate detalje: "Tada nisam videla ni jednu manu"

Stars -

Pevačica Nikolina Kovač ne krije da je vrlo emotivna, te je sada otkrila nepoznate detalje iz ljubavnog života, kao i da je nakon jedne cele proplakane noći napisala tužnu ljubavnu pesmu.

- Kada sam bila trudna, gledala sam tursku seriju i na kraju glumica i glumac ne budu zajedno, ja sam toliko plakala tu jednu čitavu noć da sam ja ujutru sela za klavir i nastala je i muzika i tekst. Uz svaku moju pesmu se desi neki emotivni momenat. Ili bude neka velika sreća ili velika tužna emocija – istakla je ona.

Nikolina Kovač, Saša Kapor
foto: Printscreen/Instagram

Otvoreno je govorila o ljubavi sa kolegom Sašom Kaporom i otkrila kako joj je upisan u mobilnom telefonu.

- Upisan mi je „Kapri moj“ zato što sam ga tako zvala kada smo se upoznali, a ima i hiljadu srca i zvezdica. Trudimo se da radimo na tim sitnicama i da zadržimo našu intimnost, da to bude samo naše. Ako se ne neguje lepi rečima, komplimentom, osmehom, šalom, uvene sve, pa i ljubav – rekla je Nikolina.

Nikolina je iskreno uporedila kako je doživljavala estradni svet na samom početku karijere, a kako sada.

Nikolina Kovač
foto: Kurir TV

- Kada sam doživljavala to sa 18, 19 godina bilo mi je sve super i nisam videla nijednu manu. Samo mi je bilo bitno da prođem u sledeći krug i da se predstavim, prođem dalje i budem što bolja i bolja. Sada stvari gledam iz drugog ugla zato što čovek treba da je zadovoljan i ispunjen, da se na zdrav način posveti karijeri – zaključila je ona.

Kurir/Grandonline

Bonus video:

02:58

Nikolina Kovač i Saša Kapor stigli na rođendan GORKOG LISTA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track