ORIO SE BRESTAČ! Darko Lazić slavio što dobija treće DETE, okupio celu familiju i lumpovalo se do zore
Foto: Printscreen

ORIO SE BRESTAČ! Darko Lazić slavio što dobija treće DETE, okupio celu familiju i lumpovalo se do zore

Stars -

Pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina čekaju svoje prvo dete, dok Darko čeka treće dete. Naime, Darko sa bivšom suprugom Anom Sević dobio je ćerku Lorenu, a potom mu je nekadašnja verenica Marina Gagić rodila sina Alekseja.

Darko i Katarina okupili su svoje najmilije kako bi proslavili vest o prinovi, ali i otkrili pol bebe, koji za sada nisu želeli da otkriju za javnost.

Darko Lazić
foto: Printscreen

Oni su saznali da li čekaju dečaka i devojčicu tako što je pušten dim u roze ili plavoj boji, međutim, to su prekrili za Instagram.

Ipak, slavlje u Brestaču trajalo je čitavog dana, te se sve orilo od pesme zbog vesti o bebi, a tome su se, pored roditelja, najviše obradovali brat i sestra, Lorena i Aleksej. Lazić je snimio svoje naslednike kako se igraju po dvorištu i raduju što će dobiti bebu.

Darko Lazić
foto: Printscreen

Inače, Kaća se oglasila nakon što nam je potvrdila da je u blagoslovenom stanju.

- Mislim da još nisam svesna da ću postati mama, valjda zato što još uvek nemam stomak, ali sam presrećna što naša porodica dobija još jednog člana, kao kruna naše ljubavi - rekla je ona.

00:15

Darko Lazić

- Konačno imamo rezultate i saznali smo da čekamo bebu i da je sve u redu pa možemo da podelimo srećne vesti sa vama kao što smo i obećali. Presrećan sam sto ću postati tata - dodao je folker.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

00:10

Darko Lazic montira kamere

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track