GUDELJI ZAPOSELI VILU RAŽNATOVIĆA NA DEDINJU: Mladoženja dočekivao goste iz Sevilje, a njega sve vreme nije ispuštao iz ruke
Foto: Printscreen/Instagram, Shutterstock

GUDELJI ZAPOSELI VILU RAŽNATOVIĆA NA DEDINJU: Mladoženja dočekivao goste iz Sevilje, a njega sve vreme nije ispuštao iz ruke

Stars -

Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj obavili su građansko venčanje u vili Ražnatovića na Dedinju, gde ih je venčala matičarka.

Matičarka je u društvu ne poznatog čoveka, u crnoj haljini, ušla u vilu Ražnatovića nešto oko 13 sati. Posle 20 minuta napustila je vilu, nakon što su se Nemanja i Anastasija sklopili građanski brak.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen

Ovim divnim povodom, cela porodica se okupila u vili Ražnatovića na Dedinju. Sve se odigralo u strogoj tajnosti, u porodičnoj vili Ražnatovića na Dedinju.

Mladoženja Nemanja Gudelj srdačno je dočekivao goste, a društvo mu je pravio mali Željko, sin boksera Veljka Ražnatovića. Porodica Gudelj stigla je iz Sevilje. Majka Olivera, otac Nebojša i sestra Vanja posebno su se doterali za ovu priliku.

Olivera je odabrala kombinaciju u nežnim, roze tonovima, dok se Vanja odlučila za trendi autfit - lagodan džins i široku košulju. Ceo stajling upotpunila je dobrim cipelama na štiklu.

kurir.rs/telegraf/preneo I.L.

Bonus video:

00:14

Anastasija zapevala za Gudelja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja