SVINJSKO PEČENJE, RAŽNJIĆI... Ražnatovići za venčanje pukli silne pare na KETERING, tašta Ceca postavila zlatni ESCAJG i KRISTAL
Foto: Printscreen/Instagram

mašala

SVINJSKO PEČENJE, RAŽNJIĆI... Ražnatovići za venčanje pukli silne pare na KETERING, tašta Ceca postavila zlatni ESCAJG i KRISTAL

Stars -

Anastasija Ražnatović udala se danas, 28. maja, za fudbalera Nemanju Gudelja. Mlada pevačica i fudbaler obavili su građansko venčanje i organizovali svadbu za uzak krug prijatelja i rodbine.

Veljko Ražnatović, nakon što je vest o venčanju objavljena, na svom Instagramu objavio prve fotke iz doma na Dedinju, na kojima se mogu videti srećni mladenci.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen

Ono što je posebno privuklo pažnju jeste trpezarija gde je organizovan i svečani ručak. Tako se na fotkama može videti da Ražnatovići nisu štedeli na meniju, pa se na stolu našlo i svinjsko pečenje, ražnjići, salate, pomfrit i ostale đakonije.

Osim slike sa mladencima, Veljko je kao ponosni brat objavio sliku i sa bakom i dekom koji su stigli iz Žitorađa. Na stolu se vidi i da gosti koriste zlatni escajg i piju iz kristalnih čaša.

Veljko
foto: Pritnscreen/Instagram

Podsetimo, Anastasijin kum bio je njen najbolji prijatelj Ljubomir Tozev, a Nemanji je kum bio dugogodišnji prijatelj Goran Telebak.

Anastasija je zablistala u posebnoj haljini koju je odabrala za ovaj trenutak, dok je Nemanja, u elegantnom izdanju, ponosno držao za ruku svoju voljenu suprugu.

Anastasija Ražnatović
foto: Zorana Jevtić, Printscreen/Instagram

Nakon ceremonije, usledilo je veselje u krugu članova porodice, gde su se slavili ljubav, zajedništvo i budućnost koju Anastasija sada Gudelj i Nemanja grade zajedno.

Kurir.rs

Bonus video:

00:05

Vila Ražnatovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track