Anastasija i Nemanja Gudelj u utorak su obavili građansko venčanje u porodičnoj vili Ražnatovića na Dedinju.

Dan pošto je par sklopio građanski brak, dekoracija ispred vile je skinuta, nije ostao nijedan znak da su Gudelji i Ražnatovići slavili. Ispred zdanja u Ljutici Bogdana BMW koji vozi fudbaler nije parkiran, pa se pretpostavlja da je mladoženja poranio na trening, budući da se reprezentacija, pod palicom Dragana Stojkovića Piksija, okupila u Beogradu kako bi započeli pripreme za Evropsko prvenstvo.

whatsapp-image-20240529-at-10.04.46-71843db5.jpg
Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić

Ispred vile parkiran je crni džip s kojim se inače Anastasija vozi kada dođe u Beograd, pa je mlada, po svemu sudeći, ostala u porodičnom domu da se malo odmori.

whatsapp-image-20240529-at-10.04.47-58c22089.jpg
Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, Anastasija i Nemanja Gudelj juče su obavili građansko venčanje u vili Ražnatovića na Dedinju, gde ih je venčala matičarka u prisustvu najbližih članova porodice i prijatelja. Iz Seviljesu stigli Nemanji roditelji i sestra, koji su uveličali ovaj svečan čin.

Mladoženja je odmah nakon svečanog ručka otišao na trening, kada je sa svojom porodicom napustio vilu. Ipak, posle nekoliko sati, on se vratio u porodični dom svoje supruge.

Kurir Skinuta dekoracija sa kapije ispred Cecine vile

Tom prilikom, Nemanja je poneo kežual sportsku kombinaciju: crni pamučni šorc francuskog brenda "selin" od 750 dolara, običnu belu majicu i patike "najk" od 115 dolara, dok je u rukama nosio "luj viton" vikend torbu od 3.150 evra. Ipak, najskuplji deo stajlinga našeg fudbalera bio je sat prestižnog brenda "hublot", čija je tržišna cena od tričavih 27.500 dolara.

whatsapp-image-20240529-at-10.04.47-3ba6d56f.jpg
Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić

Fudbaler je za Kurir otkrio utiske sa venčanja:

- Zadovoljan sam kako je sve prošlo danas. Anastasija je dobro. Sve je dobro, Bogu hvala - rekao je Nemanja dok je užurbano ulazio u vilu.

kurir.rs/M. K.

Bonus video:

Instagram Anastasija Ražnatović podelila snimak sa svadbe