"VOJAŽA I DALJE SMATRAM DELOM EKIPE, ALI..." Nući otkrio: Svi osim njega su na okupu: "On mi je prijatelj, ali i ostali su"
Foto: Damir Dervišagić

"VOJAŽA I DALJE SMATRAM DELOM EKIPE, ALI..." Nući otkrio: Svi osim njega su na okupu: "On mi je prijatelj, ali i ostali su"

Stars -

Reper Nući pojavio se na promociji novog albuma Generacije Zed, čiji je i sam član od početka. On je za ovu priliku odabrao elegantno odelo, a ovo je prvi put da repera vidimo u ovom izdanju.

- Mislim da je konačno povod dovoljno jak da mogu ovako da se obučem. Večeras ne slavim samo novu pesmu i album, već to što se večeras organizuje naša prva zvanična proslava, svih nas koji smo tu od početka, tako da mi to mnogo više znači nego sam album.

04:45

Generacija Zed, Nucci

Iako je album snimila kompletna ekipa Generacije Zed, Vojaž se nije našao na spisku autora.

- Vojaža i dalje smatram delom ove ekipe, jer je on ovde ponikao i bez Breskvice, a i posle sa njom. I ona je ovde radila i bez njega, ali svako ima pravo da donosi svoje odluke i vodi svoju karijeru na način na koji želi. Meni je Vojaž prijatelj, kao i ostali iz generacije Zed, tako da se ja tu ne bih puno mešao.

Nući je otkrio i sa kim ima želju da sarađuje u budućnosti.

- Nemam neostvarenu želju, ali bih voleo da saraćujem sa Goranom Bregovićem, da napravimo fuziju nespojivog.

Ostatak intervjua možete pogledati u videu iznad.

Bonus video:

00:08

Reper zabrinuo fanove

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track