Ostalo je samo još 10 dana do muzičkog spektakla Red Bull SoundClash u kome će se glasovima sukobiti Marija Šerifović i Relja, a poznati su nam otkrili za koga će navijati 22. juna u Luci Beograd!

Fanovi su već uveliko izabrali da li su #teamrelja ili #teammarija, a ulaznica za događaj ostalo je još vrlo malo! Dok čekamo najveći muzički okršaj godine, pitali smo poznate koji su tim:

Nismo bili iznenađeni Džordžijevim odgovorom da u ovom duelu navija za Relju, a otkrio nam je i da ga posebno zanima koje Marijine pesme će Relja izvesti. Ovogodišnje zvezde IDJ Show-a, Đana i Zona, pridružile su se timu Relja, dok je Mahrina ipak odabrala tim Marija. Sa druge strane, Maša Memedović pridružila se timu Marija i naglasila da Marijine pesme sluša od detinjstva, a Marija je na kraju u ovoj maloj anketi odnela pobedu rezultatom 10 prema 9.

Ipak, pravog pobednika ovog duela biraš TI! Publika će na Red Bull SoundClashu imati priliku da izabere pobednika i to iz idealne pozicije. Između bine gde nastupa Relja i bine gde nastupa Marija stvaramo fanovima pravi ugođaj i poziciju da procene ko se bolje snašao u različitim zadacima i rundama.

Publika će svojim glasovima i aplauzom navijati za svog favorita, a specijalni mikrofon meriće da li je glasniji #teamrelja ili #teammarija i tako odlučiti pobednika drugog po redu Red Bull SoundClash-a u Srbiji!

Sve informacije o Red Bull SoundClash-u mogu se pronaći na sajtu Red Bull Srbija, a ulaznice za događaj dostupne su putem Cooltix platforme i na svim Tickets.rs prodajnim mestima.

Ne propusti priliku da budeš deo najuzbudljivijeg muzičkog događaja godine!

Promo