"NIKADA SE SADA NE BIH PRIJAVILA ZA ZVEZDE GRANDA!" Milica Pavlović ogolila dušu o najbolnijoj temi, spomenula i Sašu Popovića
Foto: Mina Dishlenkovich

otvoreno o sukobu

"NIKADA SE SADA NE BIH PRIJAVILA ZA ZVEZDE GRANDA!" Milica Pavlović ogolila dušu o najbolnijoj temi, spomenula i Sašu Popovića

Stars -

Milica Pavlović održala je sinoć spektakularni koncert u Novom Sadu pred 8.000 ljudi.

Nakon koncerta Milica se obratila medijima i tom prilikom progovorila o bolnoj temi, o sukobu sa "Grand" produkcijom.

Milica Pavlović
foto: Kurir

- Ono što bih volela da podvučem, jeste da sam ja u zaista prijateljskim odnosima sa "Grand" produkcijom. Čujem se i sa Saletom, konkretno pregovore sam vodila sa njim, predugo su trajali za moj ukus. Ali verujem da sada postoji neka drugačija hijerarhija, ali opet podvlačim da je za moj ukus ovo previše čekanja za nekoga ko je devet godina toliko bio posvećen svemu što je stvarao u toj produkciji. Taj Jutjub kanal koji je ostao u vlasništvu "Granda" je za mene onako malo bolna tema - započela je Milica.

Milica Pavlović, Spens, Novi Sad
foto: Kurir

- Po ugovoru taj kanal na kraju pripada njima, ali ne mogu da se otmem utisku da je sve što postoji na kanalu delo mojih prstiju, mojih ljudi i jednostavno sam emotivno vezana za taj kanal. Nije samo reč o diskografiji, ja sam se trudila da publika stalno ima neku interakciju kroz kanal sa mnom. Sećam se da je Popović to javno rekao u jednom od intervjua, da u novo vreme, pre osam-devet godina, taj Jutjub kanal neke tamo "Zvezde Granda" bio je u top pet kanala kond naših izvođača. Ja sam bila zapravo na šestom ili sedmom mestu, a ispred mene Severina, Ceca, MC Janko, Saša Kovačević, Grand produkcija... Možete da zamislite onda koliko smo moj tim i ja bili posvećeni tome - rekla je Pavlovićeva.

Milica Pavlović
foto: Kurir

- Zaista više ništa nije isto. Ja se sada nikada ne bih prijavila, a u ono vreme bih svakome preporučila. Zvuči surovo, ali sam iskrena. Ili da se ispravim ako bih se pojavila, vlro dobro bih razmislila... Ustvari ne, ne mogu da slažem ne bih se prijavila sada - otkrila je Milica.

Podsetimo, Milica Pavlović je bila pod ugovorom "Grand" produkcije čak devet godina. Za to vreme izdala je tri studijska albuma, a "Grand" poseduje prava na sve pesme i spotove.

Bonus video:

00:16

Koncert Spens, Milica Pavlović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja