OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Dragana Mirković javno čestitala Anastasiji udaju, a sad se Ceca oglasila, evo šta joj je poručila
Foto: Petar Aleksić

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Dragana Mirković javno čestitala Anastasiji udaju, a sad se Ceca oglasila, evo šta joj je poručila

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović godinama ne razgovara sa svojom koleginicom Draganom Mirković koja je nedavno javno čestitala na venčanju Cecinoj naslednici, Anastasiji Ražnatović.

- Bilo mi je jako drago, to je stvarno lep gest i samo lud čovek u tome može da vidi nešto loše. Naprotiv, Bogu hvala tako i treba i to su neke lepe stvari. Žena je čestitala nešto što je lepo i što je bitno za moju porodicu i hvala Dragani puno.

Anastasija Ražnatović, Dragana Mirković, Ceca Ražnatović
foto: Damir Dervišagić, Instagram

Ona se osvrnula i na priče koje su se pojavile vezane za Draganinu pesmu "Pitaju me u mom kraju", za koju se saznalo da je Ceca želela da je snimi.

- Ja to nikad nisam ni krila, nije samo Draganina pesma, nego izađe nešto ili mi Marina otpeva šta su napravili i ja kažem "Pa to je bre za mene". I ona mi uglavnom kaže "Šta je bre tebi, ne može sve za tebe bre, jesam ti napisala super pesme, šta bre hoćeš?!". Istina, i to za Draganu, kada sam čula "Pitaju me u mom kraju" rekla sam: "Futo, pa ovo je za mene. "Nije za tebe, za Draganu, jesi gluva?" - govori pevačica kroz smeh.

kurir.rs/telegraf/preneo I. L.

Bonus video:

00:44

Dragana Mirković drugi dan koncerta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track