SILVIJU NEDELJKOVIĆ STE OBOŽAVALI U ZVEZDAMA GRANDA, A EVO KAKO IZGLEDA NAKON SKORO 15 GODINA! Ogromna transformacija koja ŠOKIRA
Foto: Printskrin Youtube

da li je realno?

SILVIJU NEDELJKOVIĆ STE OBOŽAVALI U ZVEZDAMA GRANDA, A EVO KAKO IZGLEDA NAKON SKORO 15 GODINA! Ogromna transformacija koja ŠOKIRA

Stars -

Silvija Nedeljković, poznata pevačica i bivša takmičarka u "Zvezdama Granda", vratila se na scenu kroz platformu TikTok.

Silvija, koja je napustila Srbiju nakon udaje za fudbalera, sada deli video snimke na kojima peva, a fanovi su oduševljeni njenim povratkom.

Silvija Nedeljković je bila jedna od najomiljenijih takmičarki u "Zvezdama Granda". Njen povratak na scenu, iako virtuelan, izazvao je veliko oduševljenje među fanovima. Promene u njenom izgledu i životu, kao i njen odnos sa publikom, privlače veliku pažnju.

Silvija Nedeljković
foto: Printscreen

Pevačica se još nije javno oglasila o svom povratku na scenu. Međutim, njena aktivnost na TikToku i interakcija sa fanovima pokazuje da joj je druženje sa publikom nedostajalo.

Tokom takmičenja u "Zvezdama Granda", kružile su glasine da je Silvija u vezi sa kolegom Nemanjom Stevanovićem. Iako nikada nisu potvrdili ni demantovali ove navode, paparaco fotografije su ukazivale na to da među njima postoji nešto više od prijateljstva.

Umesto da potvrdi vezu sa Stevanovićem, Silvija se udala za bivšeg golmana Crvene zvezde, Sašu Stamenkovića, i napustila Srbiju. Njen povratak na scenu, iako virtuelan, izazvao je veliko oduševljenje među fanovima.

Kurir / Blic / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

05:12

OVAJ KLAN PREUZIMA PRIMAT OD ŠKALJARACA I KAVČANA! Nedeljković: Sarađuju sa Koza nostrom i ozloglašenim američkim ANĐELIMA PAKLA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track