HAOS U PORODICI! Majka Darka Lazića hoće da se uda, pevač besan poručio: Dok sam živ to se neće desiti!
Foto: Petar Aleksić, Printscreen/ Facebook, Zorana Jevtić

Porodični problemi

HAOS U PORODICI! Majka Darka Lazića hoće da se uda, pevač besan poručio: Dok sam živ to se neće desiti!

Stars -

Kao bomba je juče odjeknula vest da se majka Darka Lazića, Branka Lazić, udala za biznismena Dragana Paunovića.

Zbog toga je nastala opšta pometnja u porodici Lazić. S pevačem, koji je sa ženom Katarinom i decom na odmoru, kontaktirala je naša redakcija, a on se razbesneo kad je čuo da mu je majka stala na ludi kamen.

Darko Lazić, Branka lazić
foto: Zorana Jevtić, Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

- Dok sam ja živ, to se neće desiti! Šta oni pričaju i pišu, to mene ne zanima! Ko to pravi sebi reklamu preko moje majke, to ćemo još da vidimo, ali evo sada kažem javno još jednom - dok sam živ, to se neće desiti! Eto šta rade, da se nerviram dok sam s decom i ženom na moru - rekao je besni Darko za Kurir. Njegova majka se takođe oglasila. - Nisam se udala. Zašto bih to krila od Darka, ne plašim se ja njega. Zasad Dragan i ja ne planiramo venčanje, a za kasnije ćemo videti. Biće sve u tajnosti, bitno je da se volimo, a mnogo se volimo - rekla je ona za Blic. Međutim, iako majka i sin demantuju da je venčanja bilo, Brankin partner Dragan kaže da je brak sklopljen.

Branka Lazić, Dragan Paunović
foto: Petar Aleksić, Printscreen/ Facebook

- Ovo je bilo samo formalno i zbog papiroloških stvari. Često zajedno putujemo, pa smo odlučili da to završimo, lako ćemo za slavlje - rekao nam je Paunović za Telegraf, dodavši da su se zavetovali jedno drugom na večnu ljubav 11. juna i da su potom otišli na ručak kako bi to obeležili. I ranije se Darko oglašavao povodom izbora partnera svoje majke. Iako mu nije pravo zbog te situacije, on se trudio da je podrži: - Ne bih da komentarišem život svoje majke. Šta ona radi, to je njena odluka. Moja majka je zrela osoba i ono što ona hoće u životu ja ću podržati. Mog oca više nema... Video sam da pišu da joj branimo vezu, svadbu i slično. To bi bilo jako glupo. Ona treba da nastavi dalje - rekao je on svojevremeno i dodao: - Druga stvar, Dragan je čovek koji je usrećuje i pruža pažnju, ja to podržavam. Dokle, god je ona zadovoljna, i ja sam. Kao što je ona mene podržala u svemu, tako podržavam i ja nju. Ne mešam se u njen život. Ona je žena koja ima godina i godina, dobro zna šta hoće, a šta neće - objasnio je.

Branka Lazić
foto: Printscreen/Facebook, Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, za ljubav Branke i Dragana se saznalo nakon što se Darko oženio Katarinom. Paunović je razveden, otac petoro dece i živi na relaciji Srbija-Francuska-Holandija. Znaju ga i Darko i Brankin drugi sin Dragan. Lazićkin partner je vlasnik i apartmana na Zlatiboru, ali ima i druge poslove, u kojima mu pomaže Branka. Podsetimo, Darkov otac, a Brankin muž Milan preminuo je 13. decembra 2020. godine usled komplikacija nakon operacije smanjenja želuca.

07:34

Jovana Jeremić želi da bude Sandra Meljničenko

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track