"ON JE STRAŠAN DASA" Marija Šerifović otkrila ko je otac njenog sina, a njena izjava o njegovoj budućnosti je hit! MAMA CARICA
Foto: Printscreen

"ON JE STRAŠAN DASA" Marija Šerifović otkrila ko je otac njenog sina, a njena izjava o njegovoj budućnosti je hit! MAMA CARICA

Stars -

Otac sina Marije Šerifović dugo je bio enigma za domaću javnost. Pevačica, koja je o dolasku naslednika na svet dosta govorila, taj podatak uvek je preskakala, zbog čega su se njeni fanovi zapitali o kakvom muškarcu je tu reč.

Uprkos činjenici da se kao majka ostvarila putem surogatstva, uprkos logičnoj pretpostavci da se poslužila uslugama banke sp**me, otac sina Marije Šerifović ostao je tajna, sve donedavno.

Pop zvezda gostovala je u "Ami G šou" kod Ognjena Amidžića, gde je usled unakrsnih pitanja pristala da kaže ponešto o muškarcu na kojeg će verovatno Mario sutra ličiti.

Mario Šerifović
foto: Printscreen

Na osnovu tizera koji se pojavio na Instagramu i izjave zvezde zaključuje se da je reč o muškarcu za kojim mnoge žene žude.

- Strašan dasa, evropejac - kazala je Marija, a potom se osvrnula na vaspitavanje naslednika.

- Ako bude bio doktor nauka, živeće na Beverli Hilsu, ako bude vulkanizer kupiću mu ceo Tošin bunar. Tako da ja sam jednako srećna - poručila je.

kurir.rs/story/Preneo I.L.

Bonus video:

00:15

Jedan običan dan Marije Šerifović sa sinom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja