JOVANA JEREMIĆ POSLE PALJENJA PEKARE NJENOG VERENIKA, OTIŠLA U MANASTIR: Objavila fotku sa duhovnikom, svi bruje o JEDNOM
Foto: Printscreen

JOVANA JEREMIĆ POSLE PALJENJA PEKARE NJENOG VERENIKA, OTIŠLA U MANASTIR: Objavila fotku sa duhovnikom, svi bruje o JEDNOM

Stars -

Voditeljka Jovana Jeremić posetila je manastir Rajinovac, nadomak Grocke, a mnogi su prokomentarisali njen stajling za ovu priliku.

Jovana se uslikala sa ocem Serafimom u porti manastira i fotografiju podelila na Instagramu, gde je njen stajling izazvao veliku pažnju.

Naime, ona je obukla dugu crvenu haljinu sa golim ramenima, što nije pristojno za ovakvu vrstu posete, te su joj to neki zamerili.

"Ako je Bog sa tobom i Bog uz tebe, ko može onda protiv tebe? Otac Serafim. Duša traži svoju hranu. Kao sto brinemo o svom izgledu, kao sto ga krepimo svakog dana, tako je neophodno da nahranimo i naše duše. Telo je samo kuća gde duh obitava. Moje jutro je Jutro sa dušom. Zato je na meni da vas podsecam da brinete o svom duhu, da ga ne date. Ne dajte da se ribari ljudskih duša hvale svojim ulovom, već uvek ostanite nedokučivi, svoji, na braniku svoje borbe", napisala je ona u opisu fotografije.

"Sve je to lepo, ali da li se ovako dolazi u manastir?", "Mislim da ne bi trebalo gola ramena u manastiru", "Haljina je lepa, ali ne za manastir", nizali su se komentari.

Podsetimo, voditeljka je prošle nedelje zajedno sa dečkom Draganom Stankovićem proživela dramatične trenutke, kada je Draganova pekara izgorela.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

00:31

Požar u pekari dečka Jovane Jeremić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track