BEBI DOL ISPRAĆA MAJKU NA VEČNI POČINAK: Na groblje PRVI STIGAO ON, bio velika podrška pevačici u njenim najtežim trenucima
Foto: Kurir

tužan dan za porodicu pevačice

BEBI DOL ISPRAĆA MAJKU NA VEČNI POČINAK: Na groblje PRVI STIGAO ON, bio velika podrška pevačici u njenim najtežim trenucima

Stars -

Na Novom Groblju u Beogradu danas će biti održan ispraćaj za kremaciju Magdalene Megi Šarić, majke jugoslovenske pop ikone Dragane Todorović, poznatije kao Bebi Dol.

Bebi Dol
foto: Kurir

Među prvima na večni ispraćaj pevačicine majke stigao je Zoran Ćumura, prijatelj Bebi Dol. On je stigao i pre Dragane, a u ruci je nosio dve bele ruže.

Uz majku do kraja

Kako je Kurir pisao Bebi Dol bila je do poslednjeg trenutka uz majku, koja je preminula u subotu, trudeći se da joj olakša poslednje momente.

Bebi Dol
foto: Kurir

- Bebi je poslednjih nekoliko godina sebe stavila po strani da bi brinula o članovima svoje porodice. Najpre je tu bila baka, potom tetka, da bi na kraju sada ostala i bez majke. Ona svesrdno trudila da joj ulepša i olakša poslednje trenutke, što je značilo da je morala da zapostavi svoje poslovne i privatne obaveze - rekao je za Kurir pevačicin najbolji drug.

Porodica joj je bila sve

Inače, pevačica je o majci u javnosti govorila samo jednom, ističiću da će biti uz porodicu u najtežim trenucima.

Bebi Dol
foto: Printscreen/RTS

.- Moja porodica je godinama koje su za razmišljanje. Tako da sam ja ipak odlučila da budem uz njih i spremam se na sve one najteže stvari u životu. Ja sam jedinica, dugo sam bila zaštićena od svih tih nekih praktičnih stvari, jer smo i otac i ja umetnici, kreativci, a sada je došlo vreme da, kada je najvažnije, budem tu. To je moj prioritet, porodica - istakla je pevačica ranije u emisiji "Premijera vikedn specijal".

(Kurir.rs/I.M./M.J.)

Bonus video:

01:37

Bebi Dol o Evroviziji u Rimu 1991

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track