OGNJEN AMIDŽIĆ PROGOVORIO O BIVŠIM ŽENAMA! Otkrio u kakvim je danas odnosima s njima! Ovako ga je osvojila treća supruga Mina!
Foto: Instagram, Shutterstock

iskreno

OGNJEN AMIDŽIĆ PROGOVORIO O BIVŠIM ŽENAMA! Otkrio u kakvim je danas odnosima s njima! Ovako ga je osvojila treća supruga Mina!

Stars -

Ognjen Amidžić uživa u braku s Minom Naumović, sa kojom je dobio sina Peruna. To je njemu treći brak, a iz drugog takođe ima sina.

On je sada, tokom gostovanja u podkastu "Bunker", koji vodi Luna Đogani, otkrio u kakvom je odnosu sa bivšim suprugama.

Ognjen Amidžić
foto: Printscreen

- Imam dve bivše supruge, pošto imam dva braka iza sebe. Iz prvog braka nemam dece, iz drugog braka imam. Prva supruga je bila javna ličnost kad smo se zabavljali i kad smo bili u braku, ali je posle promenila profesiju - rekao je Ognjen pa dodao:

- Ja sam sa obe bivše supruge u korektnim odnosima, naravno, zbog Matije, tako da je to sve korektno.

Voditelj televizije Pink je otkrio i kako je počela njegova ljubav sa sadašnjom ženom Minom.

- Upoznali smo se na razgovoru za posao. Smejemo se danas tome, kad smo se upoznali, ostavila mi je utisak i izgledom, harizmom, vaspitanjem, elokventnošću, pismenošću. Došla je sa nečim što ja dugo nisam video - ispričao je Amidžić.

Ognjen Amidžić
foto: Printscreen/Instagram

- Krenuli smo da se upoznajemo sve više, baš sam bio pod izuzetnim utiskom, a stvarno nikad u životu nisam video lepšu devojku od nje. Prvo joj nisam verovao da je prirodna. Od boje očiju, usta, sve. I tako, malo po malo, skapirali smo kao da se znamo ceo život. Nismo bili u fazonu da na sva zvona pravimo tu priču, to se spontano desilo jer nikome to nije bio plan, pa kad se saznalo, saznalo se.

Mina je bila deo prošle sezone "Amidži šoua", gde je vodila poseban segment "Pazi, Mina". Kada je saznala da je u drugom stanju povukla se s malih ekrana i trenutno uživa u majčinstvu. Ognjen nije mogao da odgovori na pitanje da li će se njegova supruga vratiti u emisiju koja ih je i spojila.

- Videćemo kako ona razmišlja, ja sam za da se vrati. Ona je, po mom mišljenju, zaista veliki potencijal što se tiče žena u voditeljskom poslu. Ima taj zanimljiv spoj izgleda i humora, ima potencijal da radi mnogo više. Videćemo, to zavisi sve od nje - rekao je na kraju voditelj.

Bonus video:

00:12

Ognjen Amidžić došao po ženu i sina u porodilište

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja