PAPARACO! UHVATILI SMO CECU I ANASTASIJU U MINHENU: Pevačica i njena ćerka u opuštenom izdanju, evo koga čekaju na ulicama grada
Foto: Petar Aleksić, Nemanja Nikolić

ekskluzivno

PAPARACO! UHVATILI SMO CECU I ANASTASIJU U MINHENU: Pevačica i njena ćerka u opuštenom izdanju, evo koga čekaju na ulicama grada

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović i Anastasija Gudelj uživaju u Minhenu, gde poslednjih nekoliko dana borave zbog Evropskog prvenstva u fudbalu.

Majka i ćerka u Nemačkoj navijaju za reprezentaciju Srbije, za koju igra Anastasijin suprug Nemanja Gudelj.

Svetlana Ceca Ražnatović
foto: Kurir

Njih dve su odsele u jednom od najluksuznijih hotela u ovom gradu, a paparaco Kurira ih je spazio dan nakon utakmice naše reprezentacije sa Slovenijom ispred objekta, dok su čekale taksi vozilo. Nekoliko minuta su sedele ispred ulaza, a kada je došao automobil, one su otišle u nepoznatom pravcu.

1 / 4 Foto: Kurir

Ceca i Anastasija su bile u opuštenom izdanju, bez šminke, a naši ljudi koji su gosti hotela bili su prijatno iznenađeni njihovom neposrednošću. Njih dve vreme između utakmica koriste da obiđu grad, da probaju specijalitete u raznim restoranima, a raspoložene su i za razgovor sa fanovima koje sreću na svakom koraku.

EURO 2024, Srbija, Slovenija
foto: Nemanja Nikolić

Inače, majka i ćerka su pratile utakmicu sa Slovenijom u društvu Nemanjine porodice: majke Olivere, oca Nebojše i sestre Vanje. Svi su nosili dresove reprezentacije sa prezimenom Gudelj, dok je Ceca imala i kačket na kojem je ispisano "Srbija". Anastasija je na Instagramu pokazala koliko se pevačica nervirala tokom meča za infarkt, koji je završen nerešenim rezultatom nakon što je Luka Jović u poslednjoj sekundi postigao izjednačujući gol.

Bonus video:

02:12

Ceca Ražnatović nakon finala Zvezda Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja