Nije tajna da fudbalere često prate priče o neverstvima. Nekad su opravdane, nekad ne, ali je činjenica da je zaista mali broj onih sportista za čije se ime nikada nisu vezivali tračevi o prevarama i ljubavnicama.

Zbog nekih su izbili skandali koji su pretili da im okončaju karijeru, a u nastavku pogledajte o čijim se sve aferama pisalo u prošlosti.

Kajl Voker

Fudbaler Kajl Voker našao se u novom skandalu samo nekoliko meseci nakon što se otkrilo da je ženinoj najboljoj prijateljici napravio dete.

untitled2.jpg
EPA Peter Powell, Printscreen / Instagram / ANNIEVKILNER, Printscreen / Instagram / LAURYGOODMAN91 
foto: EPA Peter Powell, Printscreen / Instagram / ANNIEVKILNER, Printscreen / Instagram / LAURYGOODMAN91

Na tribinama u Frankfurtu su ga bodrile i žena i ljubavnica - doduše, morale su da sede na različitim stranama, ali obe su decu obukle u "tatin dres", zbog čega je nastala sprdnja na društvenim mrežama. Lorin Gudman "niko nije zvao" na Euro, nije zvanični deo "delegacije" koja prati igrače, poput porodice, već je, prema pisanju britanskih medija, sama finansirala put u Nemačku, zbog čega je dobar deo pratilaca na mrežama naziva progoniteljkom i provokatorkom.

Olivije Žiru

Žiru je još od 2011. u skladnom braku sa Amerikankom Dženifer koja mu je rodila četvoro dece, ali je njihov odnos 2014. bio u velikoj krizi kada se saznalo da ju je varao sa manekenkom Selijom Kej.

"Izvinjavam se svojoj supruzi, porodici, svima u klubu, mojim saigračima i navijačima Arsenala. Sada moram da se borim za svoju porodicu i klub. Moram da ih zamolim da mi oproste. Ništa drugo u ovom trenutku nije važno", objavio je fudbaler tada na društvenim mrežama.

olivije-ziru-profimedia0744746510.jpg
ROOSTER LEO ROOSTER / Sipa Press / Profimedia 
foto: ROOSTER LEO ROOSTER / Sipa Press / Profimedia

Zanimljivo je da je Olivije isprva negirao da je doveo Seliju u svoju sobu u hotelu Four Seasons u istočnom Londonu, a sve se odigralo noć pre nego što je Arsenal pobedio Kristal Palas. Njegov trener Arsen Venger bio je umešan u celu priču jer se afera odigrala neposredno pre važne utakmice, te su i fudbaler i njegov klub kaznjeni sa više od 200.000 funti.

I to bi sve bilo okej, jer, ljudi se razilaze, da on nije nakon toga počeo da se hvali vezom sa osobom koja uopšte ne bi trebalo da mu bude fokus.

To je bila, ni manje ni više, nego Kamila Anđelo, bratanica njegove žene! Oni su se venčali posle samo nekoliko meseci veze, navodno da bi Kamila dobila vizu da ostane s njim u Kini

kurir.rs/mondo/preneo I.L.

Bonus video:

Kurir Novi skandal na EURO 2024 zastava tzv Kosova ispred stadiona na kom igra Srbija