MENADŽER KLUBA OPLEO PO ESTRADI: Sloba loše prolazi, Đani PRESKUP, oni otaljavaju, a s njim je JEDNOM POGREŠIO i nikad više
Foto: Damir Dervišagićir, Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić, Nenad Kostić, Shutterstock

iskren

MENADŽER KLUBA OPLEO PO ESTRADI: Sloba loše prolazi, Đani PRESKUP, oni otaljavaju, a s njim je JEDNOM POGREŠIO i nikad više

Stars -

Sve više pevača podiže cene svojih nastupa, a mnogi klubovi nažalost ne mogu da izdvoje toliku količinu novca za jedno gostovanje neke zvezde. Upravo zbog toga na društvenim mrežama oglasio se menadžer jednog od najpoznatijih klubova u Srbiji koji nije štedeo reči kada su pevači i njihovi angažmani u pitanju.

Provod, klub, Noćni Klub
foto: Shutterstock

Njegovo iskustvo i saradnja sa estradnjacima traje decenijama a kako je i sam rekao trenutna situacija je vrlo kritična za sve vlasnike klubova.

On je prvo na konstataciju jednog od gostiju da je bolje da zatvore klub kada već ne žele da angažuju najjače pevače na estradi, odgovorio sledeće:

- Niko ih ne izbegava, svi najači pevači su gostovali kod nas. Situacija je jako komplikovana. Cene pojedinih izvođača za Srbiju ne odgovaraju platežnoj moći konzumenata istih u Srbiji, gde mi poslujemo. Odnosno, ne opravdavaju traženi novac - napisao je anonimni menadžer, a nakon toga pratiocima poznatog kluba dao je mogućnost da izaberu izvođača kog žele da vide u njihovom gradu. On je takođe najavio da će i dalje imati goste koji su velike zvezde pa je najavio nastup Sandre Afrike i Tanje Savić, a zatim i dodao da će biti i dosta anonimnih bendova jer prave vrhunsku atmosferu a ne traže velike količine novca.

Poznata imena izvođača su se samo nizala a menadžer je na svako pomenuto ime obrazložio zašto oni više neće nastupati u njegovom klubu, a nije ni štedeo lepe reči za one koji i zaslužuju cifru koju traže.

Saša Kovačević - To nikoga ne zanima

Saša Kovačević
foto: Printscreen

Sloba Radanović - Bio... Loše prošlo.

Sloba Radanović
foto: Printscreen

Radiša Trajković Đani - Preskup

Đani Trajković
foto: screenshot Pink tv

Barbara Bobak - Jedna reč: neće

Barbara Bobak
foto: Kurir tv

Aleksandra Prijović - Samo malo da joj opadne popularnost.

Aleksandra prijović
foto: Aleksa Savulov

Tea Tairović - Kao što sam i rekao za Prijovićku. One su trenutno velike zvezde, i rade velike hale i trgove.

Tea Tairović
foto: Kamarad produkcija

Aleksandra Mladenović - Kratko i jasno: Ne

Saša Matić
foto: Promo/Dušan Petrović

Saša Matić - Mali je naš klub za njega

Buba i Jala - Njihovo je prošlo

Neša Manojlović - Probali par puta, nismo mi za njega

1 / 17 Foto: Printscreen

Coby - On je najpametniji, video o čemu se radi i batalio.

Hari Mata Hari - Jednom sam pogrešio.

Hari Mata Hari, Hari Verašanović
foto: ATA Images

Ana Nikolić - To bi baš bila ludnica, ako me razumete

Ana Nikolić
foto: Ata images

Alen Islamović - Bio je 1988, 1989 i mislim da je dosta.

Nakon ovih imena, verovatno mlađa publika, i ako ovaj klub ne prima goste ispod 16 godina, napisali su imena mladih i trenutno najpopularnijih repera: Vojaž, Cerak... Na šta je menadžer imao malo duži odgovor nego u prethodnom izlaganju

Gazda Paja, Nući, Vojaž
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

- Sto se tiče Vojaža, Desingerice, Ceraka, Nućija i ostalih, da se oglasimo... Momci rade previše zaista. Puno para zarađuju i čini mi se da su preumorni. Mi nismo spremni da ugostimo bilo koga ko ima nastup 30, 40 minuta i pritom ga otalja, takođe ne mogu da se nerviram da li će doći, da li će zaboraviti, mikrofone, miksetu, mozak... - obrazložio je on, a njegovi odgovori naišli su na vrlo pozitivne reakcije kod pratioce pomenutog kluba.

Bonus video:

01:25:56

SCENIRANJE 18.06.2023. LJILJANA STJEPANOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track