"ZASPAO SAM NA BRODU I UPALIO MI SE NERV" Sale Tropiko prvi put nakon što je završio u bolnici: Uplašio sam se, bilo je strašno
Foto: Printscreen

progovorio

"ZASPAO SAM NA BRODU I UPALIO MI SE NERV" Sale Tropiko prvi put nakon što je završio u bolnici: Uplašio sam se, bilo je strašno

Stars -

Sale Tropiko nedavno je završio u bolnici kada je pao u nesvest, a sada je otkrio kako se oseća nakon što mu se zdravstveno stanje pogoršalo .

Sale Tropiko
foto: Kurir televizija

- Ja sam sjajno, došao sam sa planine sinoć, bio je veliki pljusak na početku koncerta...Problematično je, jer onda moramo da gledamo druge datume i to je jedini problem. Sinoć je bilo pod velikim znakom pitanja, a Sombor je odradio dobar posao - rekao je Sale u emisiji "Premijera vikend specijal"

Sale Tropiko
foto: Printscreen

- Desilo se to da sam ja zaspao na brodu dan pre nego da mi se to desilo. Vetar me je probio, upalio mi se nerv za centar za ravnotežu. Hitno sam bio hospitalizovan, imao sam jak jak vertigo, sutradan sam već bio bolje i pušten kući. Jesam, uplašio sam se, bilo je strašno, vertigo je baš problematičan, ne možeš da se sastaviš, ne možeš da stojiš. Jedan dan sam bio u bolnici, odspavao sam i kući.

Kada je reč o zaradama estrade tokom letnje sezone, Sale je otkrio koliko on zarađuje:

Ništa spektakularno, ja sam bogat čovek, imam decu, prijatelje, porodicu, to mi je bitnije nego materijalno. Što se tiče nastupa sam zadovoljan jer su posećeni, ljudi vole "Tropiko bend". Šuške dođu i prođu.

Za sam kraj, otkrio je da li postoji nova ljubav u njegovom životu:

- Kada je izašla pesma, pričali smo, ja sam emotivno ispunjen čovek, ne planiram trenutno da se ženim, u miru i u ljubavi.

Kurir.rs/ Pink.rs / Preneo: M. J.

Bonus video:

01:25:56

SCENIRANJE 18.06.2023. LJILJANA STJEPANOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja