"NIJE BILO SUZA RADOSNICA" Selma odnela pobedu u "Nikad nije kasno", pa otvorila dušu: Trud se isplatio!
Foto: Printscreen YT

"NIJE BILO SUZA RADOSNICA" Selma odnela pobedu u "Nikad nije kasno", pa otvorila dušu: Trud se isplatio!

Stars -

Sinoć se održalo finala devete sezone, popularnog takmičenja "Nikad nije kasno", a najveći broj glasova na Fejsbuku ove godine odnela je pevačica Selma Čavkić.

Nikad nije kasno
foto: Pritnscreen

Selma je nakon trijumfa, u intervjuu je sumirala utiske, a kako kaže, imala je veliku podršku najmilijih.

- Presrećna sam. Nisam očekivala pobedu. Najveća podrška su mi bili suprug, sin, ćerka, snaja, kum, bilo nas je malo više. Bilo je pozitivne treme zbog finalne večeri, nije bilo suza, suzdržala sam se. Nije bilo ni suza radosnica. Ja sam "Fejsbuk" pobednik, zahvalila bih se svima koji su bili uz mene i koji su glasali za mene. Trud se isplatio - rekla je Selma.

Inače, Selma je osvojila 4927 glasova i ubedljivo odnela pobedu u ovoj kategoriji.

Selma Čavkić
foto: Printscreen YT

Selma Čavkić ima 43 godine i rođena je 18. aprila 1980. godine u Bihaću. Kaže da je oduvek maštala da bude pevačica, a karijeru je započela već sa 15 godina.

Sa 16 upoznaje svog sadašnjeg supruga koji je klavijaturista i iste godine se i udaje. Danas su u braku 27 godina i ima dvoje dece, sina od 26 godina i ćerku od 15 godina i unuku koju je dobila u 37. godini, prenosi "Grandonline".

Selma Čavkić
foto: Printscreen YT

Nakon nekoliko godina medijske pauze nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ i majka pevača koji je rasplakao Šabana Šaulića, Selma Čavkić dočekala je svoju priliku da se pokaže u emisiji „Nikad nije kasno“.

Selma uglavnom peva narodnu muziku, ali voli sve ostale muzičke žanrove. Najviše je pevala pesme Dragane Mirković za koje svo kažu da joj najbolje pristaju.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

06:13

STARS EP 328

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja