PLENILA LEPOTOM I BILA ZAVODNICA: Evo kako danas izgleda i gde je Katarina Rebrača (FOTO)
Foto: ATA images

NEPREPOZNATLJIVa

PLENILA LEPOTOM I BILA ZAVODNICA: Evo kako danas izgleda i gde je Katarina Rebrača (FOTO)

Stars -

Katarina Rebrača bila je uhapšena 2010. godine. Kako se tada navodilo, ona je preko svoje fondacije proneverila 22 miliona dinara, namenjenih za humanitarnu pomoć.

Katarina Rebrača
foto: Printscreen YT

Inače, Katarina Rebrača je plenila lepotom na javnoj scenom i važila je za zavodnicu. Karijeru je počela kao manekenka, a pored humanitarne fondacije imala je i svoju modnu agenciju. Bila je i voditeljka i glumica. Objavila je i nekoliko knjiga o zdravom životu i vitkoj liniji.

Katarina Rebrača, presuda, Viši Sud
foto: Zorana Jevtić

Poslednjih nekoliko puta kada se Katarina Rebrača pojavljivala u javnosti izgledala je potpuno drugačije i promenila se do neprepoznatljivosti.

Inače, njen otac je bio hokejaš Nikola Rebrača. U Njujorku je živela do pete godine, a potom se preselila u Beograd. Šest godina kasnije sa majkom Sandrinom, čije je pravo ime Spomenka Bogunović, prešla je u Los Anđeles, a potom i u Njujork, gde je započela manekensku karijeru. U Beograd se vratila 2000. godine.

Katarina danas ima 51 godinu, izgleda skroz drugačije i malo ko bi je prepoznao. Ako je sudeći prema njenim objavama, najviše vremena provodi u Njujorku.

Katarina Rebrača, presuda, Viši Sud
foto: Zorana Jevtić

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track