TELETINA ISPOD SAČA, PEČENA PAPRIKA, ROŠTILJ, ŠOPSKA... Kaja šokirala izborom menija za svadbu, ni L od luksuza, a tek predjelo...
Pevačica Kaja Ostojić udala se po četvrti put za muzičara Miloša Čujovića u luksuznom hotelu na Kosmaju.
Kaja je sve iznadila crnom venčanicom i crnim velom, a mladoženja je bio u rok fazonu, običnim crnim farmerkama i majici sa zanimljivim printom. Mladenci su zakupili čitav hotel kako bi proslavili njihov poseban dan, a sada vam Kurir otkriva i bogati meni u kojem su gosti uživali na svadbenom ručku.
Iako su mnogi očekivali da će zvanicama na raspolaganju biti različite svetske kuhinje, mladenci su se mahom opredelili za srpska tradiciona jela, pa je tako na meniju bilo: teletina ispod sača, lazanje, roštilj, pekarski krompir, gril povrće, spanać ala krem, batat pomftit, šopksa salata, coleslaw salata, pečena ljuta paprika, mimoza salata isvež kosmajski sir. Naravno, svatovi su imali i veliki izbor pića, kao i mladenačku tortu.
Svakog gosta dočekao je na stolu meni, a jedan detalj je oduševio sve prisutne - jedna bela ruža.
Podsetimo, Kaja je uzela muževljevo prezime, a nakon ceremonije je otkrila da je za nju poseban dan.
- Moje rođendane više ne slavim, današnji dan je u znaku našeg venčanja i našeg poznanstva koje traje 16 godina. Simbolično smo sve obavili na moj rođendan - rekla je Kaja.
Bonus video:
"VERUJEM DA ĆE ONO ŠTO ĆU REĆI, BITI OD VELIKE VAŽNOSTI ZA GRAĐANE SRBIJE" Predsednik Vučić obraća se naciji večeras u 18 časova