Romana Panić: Čestitala sam Fotosu ženidbu!

Intervju

Romana Panić: Čestitala sam Fotosu ženidbu!

Stars -
Već duže vreme izbegavam da govorim o našem odnosu. Iako više nismo u kontaktu, poželela sam mu sve najbolje kad se venčao

Klasik u duši.Romana Panić, jedna od učesnica šoua „Prvi kuvar Srbije“, u razgovoru za Kurir otkriva zašto je pristala da se pojavi baš u ovoj vrsti rijalitija, dok u neki drugi ne bi otišla ni za živu glavu. Pevačica priznaje da uvek mora biti zaljubljena da bi se dobro osećala, ali da trenutno nije u vezi. S bivšim dečkom Fotosom Pitađisom odavno nije u kontaktu, ali poželela mu je sreću kad se oženio!- U „Prvom kuvaru“ sam prvenstveno želela da pokažem koliko sam klasična i dobra u nečemu! Takođe, mnogo toga smo ovde naučili, pa mi je drago i zbog toga.♦ Kom učesniku je žiri najviše naklonjen po tvojoj proceni?- Kriterijumi su takvi da će najbolji pobediti. Kako vreme odmiče, smatram da se Marko Kon na neki način izdvaja. Ima ogromno iskustvo i sjajno se snalazi. Ima tu nekoliko favorita, ali videćemo da li će najbolji i pobediti.♦ Da li veruješ u onu staru narodnu da put do muškog srca vodi preko stomaka?- Verujem da je tako. Bar ja ne bih mogla da budem s muškarcem koji nije hedonista, ne samo kad je reč o hrani nego i o drugim stvarima.♦ Šta ti najčešće spremaš svom muškarcu?- Nemam nešto određeno. Znam samo da ću sad, posle „Prvog kuvara“, spremati mnogo toga što dosad nisam, recimo, lazanje, suši...♦ Vodiš li računa da u svoje jelo obavezno ubaciš i neki afrodizijak?- Ne obraćam toliko pažnju na to, ali pretpostavljam da ta neka morska hrana koju preferiram sadrži afrodizijake.♦ Jesi li zaljubljena?- Uvek sam zaljubljena, moram da imam neku inspiraciju da me vodi. Kad to nije tako, osećam se prilično prazno. Bez tog nekog zanosa ne osećam se baš raspoloženo.♦ Otkrij nam nešto o osobi sa kojom si!- Ne, ne... Nisam u vezi. Kad se to bude desilo, i prvo što bude vredno pomena, sigurno ću vam ispričati.♦ U kakvim si odnosima s bivšim dečkom Fotosom Pitađisom?- To pitanje zaista izbegavam već duže vreme. Ta veza je završena pre dve i po godine i nismo u kontaktu posle raskida.♦ Jesi li mu bar čestitala kad se oženio?- Čestitala sam mu. Zaista mu želim sve najbolje.

♦ Da li ćeš uskoro snimati nešto novo?- Snimam, imam baš velike planove i ambicije. Nadam se da ću uspeti da ih realizujem.♦ Jesi li ikad pomišljala da prestaneš s pevanjem zbog nekog lošeg iskustva koje si imala?- Dugo sam sve posmatrala kroz ružičaste naočare. Sad sam ih konačno skinula i zaista sam realna. Trudim se da zračim pozitivno i nisam namćor. Nisam paranoična da upadam u te neke priče, a naravno da sam svašta osetila na svojoj koži. Inače, veoma sam uporna. Mislim da posedujem talenat, a mnogo i radim da bih napredovala. Nadam se da ću još napredovati. Naravno da ima momenata kad kažeš - ma, dosta mi je svega, ili - ne mogu više! To je normalno. U svakoj karijeri ima i uspona i padova.

Fotos je Romanina najveća ljubav
Fotos je Romanina najveća ljubav

Niko ne zna zadatke unapred♦ Cakana je rekla da Bojana Stojković sve zadatke zna unapred. Šta ti misliš o tome?- Ne znam da je ona to igde rekla, ali ne mislim da iko od nas zna šta će dobiti unapred. Ne razmišljam o tome, nisam u tom fazonu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track