Firči na Fejsu brani mrtvog Milana EKV
Foto: Privatna Arhiva

Sramno vređanje

Firči na Fejsu brani mrtvog Milana EKV

Stars -
Osnovana grupa "Milan Mladenović Narkomančina 2", a prvi u odbranu preminulog kolege stao Ivan Firči

Grupa "Milan Mladenović Narkomančina 2", koja je proteklih dana formirana na Fejsbuku, a ne zna se ko stoji iza nje, postavlja statuse kojima se vređa pokojni pevač beogradske grupe Ekatarine Velike (EKV).

Administrator, koji odgovara na postavljene statuse i učestvuje u diskusiji, često iznoseći neprovremene podatke koji bacaju ljagu na nekadašnje članove grupe, nije otkrio nijedan podatak o sebi, ali bi se po odgovorima moglo zaključiti da im je bio blizak ili bar neko ko je sa strane pomno pratio njihov život.

Prvi u odbranu svog preminulog kolege stao je Ivan Firči, nekadašnji bubnjar EKV. On je postavio poruku administratoru grupe: "Treba te kastrirati, dabogda neimao poroda stoko neobuzdana bolesna, tvoje postojanje vređa bolest".

Neke od poruka administratoru su: sram da vas bude, gorećete na lomači, neke prete tužnom, dok drugi ostavljaju uputstva na koji način može da se ukine ova FB stranica. Pojedini su ostavljani status: Koja debilčina stoji iza ovoga.

Podsetimo, odlukom gradske skupštine Zagreba frontmen beogradske rok grupe Ekatarina Velika (EKV) dobio je svoju ulicu u naselju Jakuševac u Novom Zagrebu.

Međutim, toj odluci većine u skupštini protivili su se odbornici HDZ-a jer, prema njima, ne zadovoljava kriterijume, s obzirom na to da EKV nije bila toliko popularna grupa u Hrvatskoj da bi ulice u Zagrebu nosile imena njihovih članova, a pogotovo što su, kako tvrde, članovi pa i Mladenović umrli od droge i to šalje pogrešnu poruku mladima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja