Jelena Tomašević sa sultanijama na koncertu Dženifer Lopez

Jelena Tomašević sa sultanijama na koncertu Dženifer Lopez

Stars -
Tomaševićka je pozvala glumice da budu njeni gosti u Beogradu, kada Dženifer bude gostovala u Kombank areni

ISTANBUL- Pop pevačica Jelena Tomašević na koncertu Dženifer Lopez u Istanbulu upoznala je zvezde serije Sulejman Veličanstveni Selmu Ergeč i Nur Fetahoglu, koje su domaćoj publici pozante kao sultanija Hatidže i Mahidevran i pozvala ih da budu njeni gosti na koncertu svetske dive 20. novembra u Kombank areni.

Iako je očekivala da će u Istanbulu upoznati jednu od svojih omiljenih zvezda Dženifer Lopez, Jeleni se ta želja ipak nije ostvarila, pa će morati da sačeka koncert popularne Dženifer 20. novembra u Kombank areni.

Jelena se odlično provela na koncertu svetski poznate pevačice, a posebno je uživala u društvu junakinja serije Sulejman veličanstveni, glumica Selme Ergeč i Nur Fetahoglu, poznatijih kao sultanije Mahidevran i Hatidže.

Tomaševićka je sa glumicama komunicirala na engleskom jeziku, a pozvala ih je da budu i njeni gosti u Beogradu, kada Dženifer bude gostovala u Kombank areni.

Jelenina domaćica u Istanbulu bila je pevačica Emina jahović sa kojom se takođe provodila na koncertu, a tamo je snimila i novi singl Vertigo koji je za nju napisala Emina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja