Maloletne trbušne plesačice postidele Bosiljčića

Ja imam talenat

Maloletne trbušne plesačice postidele Bosiljčića

Stars -
Glumcu je posebno bilo neprijatno zbog trinaestogodišnje učenice golog stomaka

BEOGRAD - Četvrta sezona "Ja imam talenat" počela je sa izmenjenim žirijem pa je tako od "stare postave" ostao samo Ivan Tasovac. Njemu su se pridružili glumci Ivan Bosiljčić i Nataša Ninković.

Pevači, karatisti, trbušni plesači samo su neki od učesnika koji su sinoć okušali svoju sreću u šou.

Prvi zadatak za Bosiljčića nije bio nimalo lagan budući da je nedavno postao otac, pa mu nikako mu nije bilo prijatno kada su se pred njima pojavile maloletnice razgolićenog stomaka. Glumcu je posebno bilo neprijatno zbog trinaestogodišnje učenice Andree Jovanović. Kada ju je pitao koliko ima godina, a ona mu odgovorila, Bosiljčić se samo uhvatio za glavu.

Devojka nije prošla dalje, a posle nje sreću je okušala još jedna trbušna plesačica ovoga puta malo starija. Milica Cvetanovski ima 19 godina, instruktorka je plesa, ali nije uspela da dobije tri "da" i prođe dalje. Ono što je bilo još upečatljivije bio je ples žene, instruktorke plesa, koja je rekla da se "boji fluorescentnim bojama".

Ona je na sceni izvodila trbušni ples i mahala plaštom a Tasovac je samo prokomentarisao: "Ako izvodite orijentalni ples bavite se time a nemojte da se bojite bojama izgledate kao Spajdermen".

http://www.youtube.com/watch?v=5xAUgmTjrfA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track