Nele Karajlić snimao nove epizode Top-liste nadrealista

Baš nadrealno

Nele Karajlić snimao nove epizode Top-liste nadrealista

Stars -
- Mi mrtvi smo se pobunili protiv živih - izveštavao je Radmilo Samolov za Mrtvu televiziju tečnim crnogorskim dijalektom, dok su se oko njega videle parole „Mrtva Srbija je najbolja Srbija“, uz povike „Mrtve na vrbe, mrtve na vrbe“

Opet karikira društvene događaje.- Mi mrtvi smo se pobunili protiv živih - izveštavao je Radmilo Samolov za Mrtvu televiziju tečnim crnogorskim dijalektom, dok su se oko njega videle parole „Mrtva Srbija je najbolja Srbija“, uz povike „Mrtve na vrbe, mrtve na vrbe!“.- Stani, stani!!! - uzviknuo je Nele Karajlić i ozbiljno se obratio glumcu:- Pogledaj kako si smršao!- Jesam, oslabio sam tri kilograma - odgovorio je glumac, onako više sebi u bradu.A onda je neko iz mase dobacio: „Ne valja ni kad se naglo oslabi!“Ovako je bilo juče na snimanju nove „Top-liste nadrealista“ ispred zgrade Vlade Srbije. Karajlić je u saradnji s TV Prva okupio ozbiljnu glumačku ekipu, predvođenu Nikolom Kojom i Zoranom Cvijanovićem, nadgledao sve što se dešava ispred, ali i iza kamera. Komični sadržaji ponovo su bazirani na karikiranju društveno-političke situacije, baš kao i krajem osamdesetih, kada je čuvena humoristička serija na duhovit način predvidela surove događaje na prostoru bivše Jugoslavije.(M. K. V.)

Nele: Daj griz!U pauzama između skečeva Karajlić nije stizao ni da jede ko čovek, iako su organizatori za sve obezbedili sendviče. Nele je samo u jednom momentu spazio kako jedan član ekipe jede.- Daj griz! - kazao mu je i dograbio sendvič.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track