VESELJE: Lepo Brena čisti grudi!
Foto: KURIR

Narodno veselje na Košutnjaku

VESELJE: Lepo Brena čisti grudi!

Stars -
Gazdarica „Grand produkcije“ na snimanju novogodišnje emisije svoje produkcije jela sendviče i mahala kolegama s cipelama u rukama

Pesme, igre i sendviči!Snimanje novogodišnje emisije „Grand šou“, kao i svake godine, Saša Popović je priveo kraju, a najzanimljivije trenutke koji su se dešavali iza kamere zabeležio je Kurirov fotograf. Gazdarica Lepa Brena je blistala u svetlucavoj haljini zelene boje. Pored toga što je pevala i igrala, Brena je pronašla i razne druge načine da prekrati vreme na snimanju. U jednom trenutku gledala je fotografije paparaca. I to kroz njegove naočare, koje mu je prethodno uzela. Zatim je jela sendvič i čistila mrvice s dekoltea, a na kraju večeri, dok je odlazila, mahala kolegama sa cipelama u rukama. Ništa drugačije nije bilo ni sa ostalom ekipom pevača.

Zorica Marković smuvala učesnika šoua „Parovi“?!Zorica Marković cele noći se nije odvajala od učesnika rijalitija „Parovi“ Dalibora Ristića. U jednom trenutku su se krili kako paparaco Kurira ne bi mogao da zabeleži njihov poljubac, ali sve amo uspeli da skeniramo. Pa čak i to kad je Rade Jorović gricnuo Zoricu za butinu!

Vesna Zmijanac
Vesna Zmijanac

Vesna Zmijanac nazdravlja sokovimaVesna Zmijanac pokazala je i koje joj piće najviše prija, a to nikako nije alkohol. Pevačica već duže vreme pije isključivo vodu i sokove, a i mi smo se uverili u to.

Bata Zdravković napao snimatelja „Paparaco lova“Posle Kebe, i Bata Zdravković je napao kamermana emisije „Paparaco lov“. U trenutku dok je Bata pričao o tome kako bi reagovao da se ekipa „lova na poznate“ nađe na njegovom posedu, kamerman te iste emisije snimio je deo njegovog razgovora. Kad je Zdravković saznao za to, kamerman je na njegovo insistiranje izbrisao snimak. To mu nije bilo dovoljno, već je počeo da histeriše i psuje.

Cakana pokazala gaćiceDragica Radosavljević Cakana bila je jedna od najlepše obučenih te večeri, a svi prisutni bili su oduševljeni i njenom linijom, koju je otkrila uska haljina. Osim lepog stasa, Cakana je (ne)namerno pokazala i donji veš u boji kajsije.Cune ima upalu pluća, Aco operisao zubeNovogodišnji „Grand“ prošao je bez Predraga Cuneta Gojkovića i Ace Pejovića. Legenda narodne muzike nije prisustvovao snimanju jer ima upalu pluća, dok je njegov mlađi kolega opravdao svoj izostanak operacijom zuba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track