Pobednik 3K dura tužio RTS

Traži pravdu posle 12 godina

Pobednik 3K dura tužio RTS

Stars -
Pobednik „3K dura“ 2000. godine Ivica Lauš tužio je Javni servis jer mu apsolutno ništa nije dao od obećane nagrade

Ivica je trebalo da snimi komplet album i, između ostalih nagrada, da ima i svoj novogodišnji šou u trajanju od sat vremena, u kome bi ugostio brojne pevače, ali od svega nije bilo bukvalno ništa.

- Posle 12 godina sam odlučio da tužim RTS jer nisam dobio ništa od obećane nagrade. Godinama su me izbegavali, čak mi nisu dali da potpišem nikakav ugovor. Odmah posle takmičenja pokušao sam da dođem do ugovora, ali oni su prebacivali odgovornost s jednog na drugog. Vadili su se i na bombardovanje. Trebalo je kao nagradu da mi snime komplet album. Trebalo je i da imam svoj novogodišnji šou, u kome bih ugostio pevače i, između ostalih, i Neverne bebe. Čak su pre nekoliko godina rekli da je posao pri kraju i da će se uskoro pojaviti moj album, što je apsolutna neistina. - ispričao je za San Ivica.

Pre šest godina, ispaljeni pobednik pokušao je da ponudi saradnju PGP, ne bi li barem na taj način „prebili“ nagradu, međutim, menadžment te kompanije ga je odjavio uz prigodno opravdanje da nisu ista kuća kao i Javni servis građana evropske Srbije.

Ovim povodom pozvali smo generalnog direktora RTS-a Aleksandra Tijanića, koji nam je rekao da je na putu i prekinuo vezu. Posle toga se nije više javljao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja