Saša Popović: Zorice, zagrli Vesnu!

Naredio

Saša Popović: Zorice, zagrli Vesnu!

Stars -
Zmijančeva i Markovićeva posle dve godine svađa i prepucavanja zajedno nasmejane zapevale u novogodišnjem izdanju „Granda“

Ponovo u ljubavi.Vesna Zmijanac i Zorica Marković su se u novogodišnjem „Grandu“ pojavile na sceni zagrljene i nasmejane. Ne bi tu bilo ništa čudno da se dve godine nisu žestoko svađale i prepucavale, a ovo pomirenje se desilo na insistiranje Saše Popovića.Njih dve su bile nerazdvojne prijateljice, Vesna je jedno vreme čak i pevala u Zokinoj kafani ‘’Lepeza’’. Uspešna poslovna saradnja i veliko drugarstvo najednom je puklo pre dve godine. Šuškalo se da je razlog Zoričino dugovanje Vesninom dečku Željku za građevinske radove koje je izvršio na Markovićkinom restoranu, ali i to što je Vesna zbog svoje ljubavi zapostavila prijateljstvo.- Zar mislite da bi trebalo da sa svim gazdama kafana i diskoteka u kojima sam pevala i privatno da se viđam? Zorica i ja smo imale dobre poslovne odnose, ali nikad nismo pile kafu. Ne znam ni kad ni šta mi je zamerila. Tu zaista ništa ne mogu da vam kažem, a ni njoj da pomognem - kazala je Vesna nakon svađe, iako cela estrada zna da su bile maltene nerazdvojne.Zorica je na spomen Vesninog imena dizala frku i najavljivala tužbe svim novinama koje je dovedu u vezu s njom. I tako sve do ove Nove godine, kad je prste upleo Saša Popović. Dok je Zmijančeva pevala, on je naredio Zorici da joj se pridruži. Kad je videla čija joj je ruka oko ramena, Vesna je samo prevrnula očima. A po silasku sa scene čak su i razgovarale.Pozvali smo obe pevačice, ali ostale su nedostupne za komentar.

Saša Popović bi mogao i u plave šlemove
Saša Popović bi mogao i u plave šlemove

Popović stari mirovnjakSaša Popović i ranije je bio glavni mirovnjak u „Grandu“. On je na sceni spajao zaraćene Danijelu Vranić i Acu Pejovića, Radu Manojlović i Baneta Mojićevića, Tanju Savić i Slavicu Ćukteraš.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track