PRVI GLAS: Zoran Stanić moralni pobednik

Izmaklo mu finale

PRVI GLAS: Zoran Stanić moralni pobednik

Stars -
Između Sare i Zoje žiri se odlučio za Saru, iako su sve vreme hvalili njegovo pevanje, a njen scenski nastup

U finalu Prvog glasa Srbije takmičiće se tri devojke, ali po oceni publike moralni pobednik ovog šoua je Zoran Stanić Zoja, koji je sinoć izbačen, ali je na društvenim mrežama Tviter i Fejsbuk dobio bezrezervnu podršku i samo reči hvale dok njegovu rivalku Saru Jovanović nisu štedeli u u kritikama. U super finalu, koje će se održati 20. januara, boriće se Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović.

Naime, na pretposlednjoj finalnoj večeri nastupilo je petoro takmičara, a šou su napustili Boris Petrović i Zoran Stanić. To je bila odluka žirija, jer je publika SMS glasovima Borisa, Zorana i Saru dovela do duela. Između Zorana i Sare, žiri se opredelio za Saru. Na društvenim mrežama Tviter i Fejsbuk odmah su usledile reakcije publike koja se nije složila sa mišljenjem žirija koji se opredelio za Saru, a hvalio je Zoranovo pevanje a Sarin nastup.

Zoran Stanić pevao je Bajaginu "Tišinu" i „Locked Out of Heaven“ Bruna Marsa, a Sara Jovanović Madoninu pesmu "Like a prayer" i „Čuvaj moje srce“ Aleksandre Radović.

Georgiev je bio zadovoljan kako je Zoran otpevao pesme, navodeći da jedva čeka da snimi svoju pesmu. Podržala ga je i Aleksandra, koja je podsetila da je Zoran bio ozbiljno bolestan prethodnih dana. Čak je rekla da je već kompletan pevač. Njegov mentor Mare mu se ponudio da mu bude menadžer i da za početak napune Dom omladine u Beogradu. Za Saru su rekli da je bila veoma dobra, ali da se ipak previše fokusira na scenski nastup, a manje na pevanje. Na kraju su se ipak odlučili za Saru. Međutim, publika ne misli tako. Evo nekoliko komentara koji su ostavili čitaoci Kurira, a sličan sadržaj ostavljan je na drušrvenim mrežama Tviter i Fejsbuk.

NEŠA: Ja se stvarno pitam da li je ovaj žiri bar malo sramota. Od početka takmičenja ni jednom nisu rekli:"Saro divno pevaš",samo fraze: "Odlično vladaš scenom" "Ti si harizmatična"...To je i normalno jer devojka nema pojma sa pevanjem. Odakle onda da je proguraju u finale na račun Zorana čiji glas su mnogo puta hvalili. ZK: Pre bih ostavio Zorana nego Saru.KOVA: Kakav licemeran žiri... jedva su dočekali da otresu pumpadžiju,a progurali su kreštalicu za koju lobira pola diplomatije čak i Stanković, dok je Zoki zaista zaslužio finale...šteta...ps. Možda će nam Sara pevati na italijanskom...

DIDI: Zoran Stanić je zaslužio da ide u finale, pa čak i da pobedi.

Marija Serifovic ‏@futomaki oglasila se na Tviteru: Mogu da kazem samo jedno ili neko nekom nesto dođe ili je neko gluv!!! Hvala na pažnji!! Doviđenja!!! @z0ranstanic Bio si odličan!!!

Oskar Savic ‏@Oskar_SavicPrva Bruka Srbije! #pgs

Suzana Jusufovic ‏@OoohSuzyQSari časove pevanja g-djice Alex, Zoja zna da peva! #pgs

Katarina Ostojic ‏@Kaya_OstojicNe znam sta je i koji je faktor ovde presudio, ali pevanje sigurno NIJE! Sramotica. #pgs

Zoran Stanić Zoja pobedio Oluju, poražen u Prvom glasu Zoran Stanić je u Beograd stogao kao beba (18 meseci) bežeći u traktorskoj koloni 1995. iz Korenice (Lika). Stanići su se prvo zaustavili u selu Podunavci, između Kraljeva i Vrnjačke Banje. Tu su živeli tri godine, da bi se odatle preselili u Inđiju. U toku izbeglištva, Zoran se našao u zdravstvenom problemu opasnom po život, zbog čega je proveo tri nedelje u bolnici. Osnovnu školu je završio kao vukovac. Upisao je srednju Turističku školu, koju upravo završava.Sa muzikom je počeo da se bavi u osmom razredu osnovne škole, sa nekoliko drugara. Napravili su bend SKY WINGS koji je i dalje aktivan. Zoran je prva gitara i prvi glas benda. Prijavio se u Prvi glas Srbije i u prošlom takmičenju, ali nije imao uspeh. Ovaj put zamalo da uđe u finale.

http://www.youtube.com/watch?v=Dt5A8ubr8HM
http://www.youtube.com/watch?v=0eqLpFHSbQY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track