Dodik šalje avion po Moniku Beluči

Zvezda stiže

Dodik šalje avion po Moniku Beluči

Stars -
Glumica iz Francuske dolazi u subotu prvo u Banjaluku, odakle će Kustinim helikopterom odleteti za Andrićgrad, pa na Mokru goru

Široko.Monika Beluči stiže u Kusturičin Drvengrad 19. januara, kao što je Kurir prvi objavio, ali pre nego što helikopterom proslavljenog reditelja doleti na Mokru goru, ona će iz Francuske sleteti prvo u Banjaluku. Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske, šalje po nju vladin avion „cesna 525“ jer želi da slavna glumica provede nekoliko sati u gradu na Vrbasu. Ona će u subotu pre podne sleteti na aerodrom Mahovljani, gde će je sačekati i Emir Kusturica, pa će nakon prijema kod Dodika, odleteti u Višegrad, odnosno u posetu Andrićgradu. Očekuje se da i predsednik Srpske pođe na taj put kako bi sve troje po podne stigli na Mokru goru.Sa Belučijevom, jednom od najlepših žena na svetu, na festival „Kustendorf“ stižu i predstavnici kanskog i marokanskog filmskog festivala. Planirano je da Monika Srbiju napusti 22. januara, kada će, kako saznajemo, posetiti Beograd, gde će je primiti i predsednik Srbije Tomislav Nikolić.Ova poseta Monike Beluči biće svojevrsna promocija i Srbije i Republike Srpske u svetskim razmerama, pošto vlada ogromno interesovanje medija sa svih meridijana da proprate njen boravak na „Kustendorfu“.

Oskarovac zaglavio u mećaviNakon što je „pretukao“ Brusa Vilisa, Emir Kusturica sinoć je u Mećavniku dočekao američkog režisera Bena Zejtlina, čiji je film „Zveri južnih divljina“ nominovan za dva Oskara.- Pa potkrade se i njima neki dobar film. A Zejtlin je dobar, sjajan momak - rekao nam je sinoć Kusta o režiseru, koji inače u Nju Orleansu živi sa čoporom divljih životinja.Inače, let mladog Amerikanca helikopterom od Beograda do Mećavnika pretvorio se u dramu. Upali su u mećavu, pa su morali da slete u Sevojno.- Nisam se plašio, bilo je zabavno. Ovo je najbolja avantura u mom životu - kazao nam je Zejtlin, mada njegove oči nisu tako govorile.(Z. Š.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track